Media News εν τάχει (11/10)

Media News εν τάχει (11/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Σαρώνει» και στον ΣΚΑΪ ο Νίκος Μουτσινάς.

11 Οκτωβρίου 2019

Αναμφίβολα, μια από τις φετινές «μεταγραφές» του καναλιού του Φαλήρου που «έπιασε τόπο». Η εκπομπή του, το «Καλό Μεσημεράκι», σημείωσε χθες ποσοστό 25,5% στις ηλικίες από 18 εως 54, με διαφορά πάνω από 10 μονάδων από το δεύτερο κανάλι και 40άρια σε ορισμένα γυναικεία κοινά. Το Open μάλιστα, η προηγούμενη τηλεοπτική στέγη του Νίκου Μουτσινά, ήταν στο (μόλις) 3,5% τις ίδιες ώρες. Τεράστιο λάθος που τον άφησε να φύγει...

-------------------------

Ελλάδα-Ιταλία αυτό το Σάββατο στις 21.45 στο Open. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχοντας χάσει πλέον κάθε ελπίδα πρόκρισης για το Euro 2020, αναμετράται με τους «νερατζούρι» στο στάδιο «Ολύμπικο» της Ρώμης, με τον Αλέξη Σπυρόπουλο στην περιγραφή και τον Γρηγόρη Ατρείδη στο ρεπορτάζ. Από το στούντιο του καναλιού συντονίζουν το pre game show (21.00) και το post game show η Χριστίνα Βραχάλη και ο Γιώργος Τσαντάκης, με καλεσμένο τον προπονητή του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκο Παπαδόπουλο.

-------------------------

Στον Alpha, με την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού, επιστρέφει στην τηλεόραση ο Φώτης Σεργουλόπουλος. Από τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 15.30 το «Divided», που προβάλλεται από το 2009 σε 19 χώρες διεθνώς, καλεί 4 άγνωστους μεταξύ τους παίκτες να λειτουργήσουν σαν ομάδα, απαντώντας σε ερωτήσεις αλλά και επιλέγοντας ποιος από αυτούς θα αποχωρεί και τι ποσό θα παίρνει ο καθένας, για να μην φύγουν όλοι με... άδειες τσέπες.

-------------------------

Ανεβαίνει συνεχώς το «Ευτυχείτε» στην πρωινή ζώνη του Open. Χθες, η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είχε μέσο όρο 23,8% στο «δυναμικό κοινό», με διαφορά 4,7 μονάδων από το δεύτερο κανάλι, ενώ το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου στην ίδια κατηγορία κοινού είχε μέσο όρο 19,8%, όντας πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του.