Media News εν τάχει (15/10)

Media News εν τάχει (15/10)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επιστρέφει για μια ακόμα σεζόν το «Φως στο Τούνελ».

15 Οκτωβρίου 2019

Με μια δύσκολη υπόθεση θα κάνει την πρεμιέρα της, την ερχόμενη Παρασκευή στις 23.15 στον Alpha, η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη που παραδοσιακά καταγράφει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. «Κρυμμένοι θησαυροί, παράνομες ανασκαφές ακόμα και σε εκκλησίες και ένας μυστηριώδης θάνατος που αποδεικνύεται δολοφονία», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το κανάλι.

-------------------------

Το θέμα της εισβολής της Τουρκίας στην κουρδική περιοχή της Συρίας θα κυριαρχήσει στην εκπομπή «Αποτύπωμα» του Παύλου Τσίμα, την Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα. Καλεσμένοι στο στούντιο ο υπουργός εξωτερικών Νίκος Δένδιας και ο πρώην υπουργός άμυνας ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ενώ θα υπάρχει και ρεπορτάζ από τους Ελένη Βαρβιτσιώτη και Γιάννη Καντέλη από τις Βρυξέλλες, και τον Μανώλη Κωστίδη από την πρώτη γραμμή του μετώπου.

-------------------------

Ελλάδα-Βοσνία Ερζεγοβίνη, απόψε στο Open. Μετά την προ ημερών ήττα της με 2-0 από την Ιταλία, η «αδιάφορη» στον όμιλό της Εθνική θα αναμετρηθεί εντός έδρας με τους Βόσνιους, που «κυνηγούν» ακόμα την πρόκριση στο Euro 2020. Pre game show στις 21.00 με την Χριστίνα Βραχάλη από τα στούντιο του Open, και τους Γιώργο Τσαντάκη, Πάνο Βόγλη, Γρηγόρη Ατρείδη, Μιχάλη Τσίγκρη και Γιώργο Σόμπολο από το ΟΑΚΑ. Σέντρα στις 21.45, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και σχόλιο του Στράτου Αποστολάκη.

-------------------------

Στην ΕΡΤ και φέτος το Basketball Champions League. Οι ευρωπαϊκοί αγώνες της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Περιστερίου στο μπάσκετ για τη νέα σεζόν, αρχής γενομένης από αυτή τη βδομάδα, θα προβάλλονται κάθε Τρίτη και Τετάρτη από τη δημόσια τηλεόραση. Αναλυτικά το πρόγραμμα για σήμερα και αύριο:

ΤΡΙΤΗ 15/10
19:00 Γκαζιαντέπ - Περιστέρι (ΕΡΤ Sports)
19:30 ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας Σόμπο Σιγκόρτα (ΕΡΤ3)

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/10
19:30 ΑΕΚ - Πο Ορτέζ (ΕΡΤ Sports)