Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο λέτε;

Πού θα πάμε αυτό το Σαββατοκύριακο λέτε;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Weekend Spins: Το Loaded.gr επιλέγει και σας προτείνει για το weekend μία συναυλία από κάθε μουσικό είδος... Ενδείκνυται και ο φθινοπωρινός καιρός.

01 Νοεμβρίου 2019

Έντεχνα

Η πρώτη μέρα του Νοεμβρίου μπαίνει με δύο sold out.

Ο Ορφέας Περίδης με αφορμή τα 30 χρόνια του στη δισκογραφία αρχίζει τις εμφανίσεις του στην Κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου 1, 8, 15 και 22 Νοεμβρίου. Ο Σωκράτης Μάλαμας είναι ο πρώτος του καλεσμένος και η βραδιά είναι sold out εδώ και πολλές ημέρες!

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Μουσική στο Μουσείο

Σε λίγο καιρό θα αποτελεί μόνιμη κατηγορία καθώς όλο και περισσότεροι καλλιτέχνες επιλέγουν την αίθουσα κάποιου μουσείου για να δώσουν συναυλίες. Το δεύτερο sold out ανήκει στη Μαρία Παπαγεωργίου όπου την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο ‘Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Όταν το έντεχνο συναντά την pop

Αυτός θα μπορούσε να είναι και ο τίτλος των παραστάσεων της Παυλίνας Βουλγαράκη που αρχίζει την Παρασκευή στο Πειραιώς 131 καθώς όπως σας γράψαμε «η Παυλίνα ξαναδιαβάζει τη μουσική της αφήνοντας πιο pop στοιχεία να βγουν στην επιφάνεια». 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Μουσική και θέατρο

Ο «Ξεπεσμένος Δερβίσης» με συνοδεία μουσικής, στο θέατρο Ροές στις 2, 3, 9 και 10 Νοεμβρίου. Η Φένια Παπαδόδημα και το Αθηναϊκό Μουσικό Θέατρο επιστρέφουν στο αριστουργηματικό διήγημα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη. Το loaded.gr σας δίνει και προσκλήσεις ΕΔΩ

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Όπερα για παιδιά

Βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Αντόνιο Βιβάλντι, οι «Τέσσερις Εποχές» έρχονται στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από τις 3 Νοεμβρίου και για 32 πρωινές παραστάσεις

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

 

 

Λαϊκά

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης στη μουσική σκηνή Ρίζες στον Κεραμεικό κάθε Σάββατο αλλά  και Κυριακή μεσημέρι.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Jazz

Ένας θρύλος της τζαζ, ο Charles McPherson θα βρίσκεται στο Half Note μέχρι και τη Δευτέρα και είναι ο μοναδικός ξένος καλλιτέχνης που θα βρίσκεται το weekend στην Αθήνα.

Περισσότερα ΕΔΩ

 

Παραδοσιακά

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα δύο αδέλφια από την Κρήτη, παίζουν κρητική μουσική και μοιάζει σαν να παίζουν progressive. Θα βρίσκονται στο Σταυρό του Νότου τις τέσσερις πρώτες Παρασκευές του Νοεμβρίου αλλά εμείς θέλουμε να τους δούμε από απόψε.

Περισσότερα ΕΔΩ