Hot organic trio

Hot organic trio
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου, το αυθεντικό τζαζ κλαμπ της Αθήνας, το Jazzèt Cafè καλοσωρίζει στη τζαζ σκηνή, ένα Hammond Οrgan Τrio με παρουσία 15 χρόνων στην ελληνική μουσική σκηνή.

04 Νοεμβρίου 2019

Σε κάθε εμφάνιση τους παρουσιάζονται original δικές τους συνθέσεις αλλά και διασκευασμένα Jazz, Soul, Funk, Blues, & Rock standards από τη δεκαετία του ’50, του ’60 και του ’70, πολύ γνωστά και αγαπητά στο κοινό.

H μαγική ηχητική παρουσία του Hammond B3 organ,το groovy drumming,τ α ευρηματικά solos της κιθάρας, το τραγούδι και η blues φυσαρμόνικα διαμορφώνουν το κλίμα: άλλοτε funky, άλλοτε jive, άλλοτε blue, άλλοτε mellow! Η μουσική τους συνδυάζει Jazz, Soul, Funk και Blues στοιχεία και έχουν εμφανιστεί στα περισσότερα κλαμπ και φεστιβάλ του χώρου στην Ελλάδα.

Ο ιδρυτής και οργανίστας Γιάννης Μόνος είναι από τους πιο γνωστούς έλληνες blues & soul men, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με μουσικούς όπως οι Mick Taylor (Rolling Stones), John Mayall, Louisiana Red, Luther Allison ενώ συμπράττει μουσικά με δύο εξαίρετους μουσικούς τον κιθαρίστα Απόστολο Λεβεντόπουλο και τον ντράμμερ Βασίλης Πουσσαίο.     

Ώρα έναρξης: 22:30

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ: 210 5815626