Δεν σας κάνουμε spoiler για το καταπληκτικό «The Morning Show»

Δεν σας κάνουμε spoiler για το καταπληκτικό «The Morning Show»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Να δείτε τη νέα σειρά του νέου -ούτως ή άλλως- Apple TV (με μόλις 4.99 ευρώ το μήνα).

25 Νοεμβρίου 2019

Την πρώτη σειρά θα λέγαμε της καινούργιας streaming πλατφόρμας που έκανε πρεμιέρα την 1η Νοεμβρίου. Το «The Morning Show» βασίζεται στο βιβλίο του Brian Stelter (CNN) «Top of the Morning» και το story έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν σε ένα πρωινό, τηλεοπτικό σόου. Το Νο 1 της Αμερικής.

Πρωταγωνιστούν η Jennifer Aniston και η Reese Witherspoon και είναι και οι δύο πολύ καλές. Εντάξει, για τη δεύτερη το ξέρουμε και το περιμέναμε, η Witherspoon είναι από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της, αλλά εδώ παρουσιάζεται ενδιαφέρουσα και -έκπληξη- η Jennifer Aniston.

Ολα ξεκινούν στις 3 το πρωί, στο 1ο επεισόδιο, την ώρα που ξυπνούν κάθε ημέρα οι συντελεστές της εκπομπής που λέγεται, τι άλλο, «The Morning Show». Και όλα ξεκινούν με μία υπόθεση #MeToo που αλλάζει πλήρως τα δεδομένα και τις ισορροπίες στην εκπομπή. Ενοχος ο Steve Carell, ο συμπαρουσιαστής της Jennifer Aniston. Και αρχίζει να ξετυλίγεται η ιστορία.

Σας την προτείνουμε τη σειρά ανεπιφύλακτα. Και έχει και δημοσιογραφικό ενδιαφέρον όπως καταλαβαίνετε, ένας λόγος παραπάνω για όλους εμάς του επαγγέλματος.