H Monika έβγαλε τον ελληνικό της δίσκο (listen)

H Monika έβγαλε τον ελληνικό της δίσκο (listen)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Λέγεται «Ο κήπος είναι ανθηρός» και ανέβηκε ήδη στο Spotify...

26 Νοεμβρίου 2019

Το άλμπουμ διαρκεί 26 λεπτά και περιέχει 7 κομμάτια, μεταξύ των οποίων και την περίφημη «Στάλα» (μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο παρακάτω).

Δείτε τι έγραψε η ίδια: «Αυτές οι μέρες είναι ξεχωριστές, με τόση σημασία και συγκίνηση που συνοψίζουν σχεδόν όλη μου τη πορεία στη μουσική. Τραγούδια πολλά, εικόνες γεμάτες κι έρχεται ο πρώτος μου ελληνόφωνος δίσκος να μου υπενθυμίσει πως στη ζωή όσο και να φύγουμε μακριά πάντοτε οι ρίζες μας τραγουδούν μελωδικά στη καρδιά. Έτσι και ο “Κήπος είναι ανθηρός”. Κυκλοφόρησε και υπάρχει εκεί έξω, κάθε μέρα σε όλο και περισσότερα καταστήματα, στο ραδιόφωνο, στο ίντερνετ.
Ήμουν 18 χρονών όταν έγραψα το πρώτο τραγούδι αυτού του δίσκου, το “Σε ποιόν έρωτα ζω;” και μετά από τόσα χρόνια ήρθε ο καιρός, οι άνθρωποι, η στιγμή που το τραγούδι αυτό απέκτησε 6 ακόμη φιλαράκια, 6 ακόμη ιστορίες, τραγούδια γεμάτα από αγάπη που επιτέλους μοιράζομαι μαζί σας. Γιορτάζω σήμερα και το οφείλω σε όλους εσάς.
Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές του δίσκου. Σας θεωρώ πλέον οικογένεια και παρόλο που δεν ξέρω αν ποτέ θα κυκλοφορήσω και δεύτερο ελληνόφωνο δίσκο, γνωρίζω πολύ καλά και το πιστεύω πως τον “Κήπο” μας αυτόν θα τον ταξιδέψουμε όσο περισσότερο μπορούμε, δεν θα τον ξεχάσουμε ποτέ, τις ώρες στο στούντιο, τα αστεία μας, τις δυσκολίες, θα θυμόμαστε πως όλα έγιναν “σωστά” σαν πλάνο μιας πανέμορφης καινούργιας εμπειρίας. Θα μας αγκαλιάζει στο άκουσμα, θα νιώθουμε, θα χαμογελάμε κι έτσι θ’ ανθίζουν μέσα μας παντοτινά οι στιγμές. Σας ευχαριστώ. Καλοτάξιδο για όλους μας!».