Τόσο «ενδιαφέρουσα συζήτηση», που την έβαλαν αξημέρωτα

Τόσο «ενδιαφέρουσα συζήτηση», που την έβαλαν αξημέρωτα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο ΣΚΑΪ... «θάβει» στη μεταμεσονύχτια ζώνη, την αποκλειστική συνέντευξη που του παραχώρησε υψηλόβαθμο στέλεχος της Vogue.

27 Νοεμβρίου 2019

Με αφορμή το συνέδριο της ελληνικής Vogue -κυκλοφορεί μαζί με την Καθημερινή κάθε μήνα- με τίτλο «Change Makers», η Σία Κοσσιώνη πήρε αποκλειστική συνέντευξη από την Anna Wintour, την Editor-In-Chief της αμερικανικής έκδοσης του γνωστού περιοδικού μόδας, σε έναν διαφορετικό ρόλο από τον συνηθισμένο της. «Η άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση», αναφέρει το κανάλι στο δελτίο τύπου του, «θα μεταδοθεί την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, το βράδυ, στον ΣΚΑΪ». Όλα καλά μέχρι εδώ.

Συνεχίζοντας όμως, ο τηλεοπτικός σταθμός του Φαλήρου μας πληροφορεί ότι «εκτενές απόσπασμά» της θα προβληθεί στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων την ίδια μέρα, ενώ όποιος θέλει να την δει ολόκληρη θα πρέπει να... περιμένει μέχρι να τελειώσει η συνέντευξη της Φώφης Γεννηματά στον Παύλο Τσίμα. Η οποία, σύμφωνα με το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, τελειώνει στις... 2 τη νύχτα. Ουσιαστικά δηλαδή, το ίδιο το κανάλι «ακυρώνει» την συνέντευξη που παρουσιάζει ως «άκρως ενδιαφέρουσα», στέλνοντάς την σε μια ζώνη με ελάχιστους τηλεθεατές.