Οι Malafede Trio από την Ιταλία στην Αθήνα

Οι Malafede Trio από την Ιταλία στην Αθήνα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχονται το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου στη μουσική σκηνή Αθηνά Live.

04 Δεκεμβρίου 2019

Στα τελευταία σχεδόν 20 χρόνια στο «Αθηνά Live» έχουν παρελάσει πάνω από 250 μουσικοί της διεθνούς σκηνής της Jazz και του Fusion. Μια μοναδική ιστορία που έχει πραγματοποιήσει τα όνειρα χιλιάδων ακροατών που ήρθαν σε άμεση επαφή με τα μεγαλύτερα ονόματα.

Στις 14 Δεκεμβρίου ένας από τους νέους μεγάλους μπασίστες με το τρίο του, ο εκπληκτικός Federico Malaman με το Malafede Trio, έρχεται για μια και μοναδική συναυλία!

MalaFede Trio: ένα παράδειγμα πρωτοποριακής ισορροπίας ανάμεσα στην τζαζ, την ψυχή και το βιρτουόζικο παίξιμο.

Το MalaFede Trio είναι ένα από τα πιο σημαντικά μουσικά σχήματα της Ιταλίας, που έχουν εκπροσωπήσει τη χώρα σε τζαζ φεστιβάλ σε όλη την Ευρώπη.

Το Trio MalaFede, γεννήθηκε το 2015 από τον μπασίστα Federico Malaman, που θεωρείται διεθνώς, ένας από τους μεγαλύτερους μπασίστες, αφού έχει συνεργαστεί μέχρι τώρα με τους  Wilson Pickett, Al Jarreau, Sananda Maytreia, Zucchero, Claudio Baglioni, Ron, Giorgia και Gianna Nannini.

 Στο μουσικό σχήμα προστέθηκε ο κιθαρίστας και συνθέτης, Riccardo Bertuzzi (συνεργασίες με: Eros Ramazzotti, Anastacia, Enrico Ruggeri, Rita Pavone, τον Nek,κλπ), ενώ το ρυθμό κρατάει ο εκπληκτικός drummer, Ricky Quagliato (Συναυλία στο Βατικανό και συνεργασίες με Anastacia, Paolo Belli, Mario Biondi, Noemi κλπ).

Η μουσική που παρουσιάζουν και που θα παίξουν στη συναυλία τους στο «Αθηνά Live» είναι κυρίως από το τελευταίο τους album με τίτλο “Touche” που είναι ένα αποτέλεσμα σύμπραξης, με νέους ήχους που συνδυάζουν την ισορροπία ανάμεσα στη δεξιοτεχνία και τη σύνθεση.

Ώρα: 10.00μ.μ.