Saturday Night Fever

Saturday Night Fever
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σάββατο σήμερα με βροχές και καταιγίδες αλλά δεν μας νοιάζει, τόσες συναυλίες γίνονται εκεί έξω και μας περιμένουν για το βράδυ... .

14 Δεκεμβρίου 2019

Το Loaded.gr προσπαθεί να επιλέξει 5 (+ 1 διάλεξη) μόνο από τις αποψινές συναυλίες - δύσκολο το έργο μας. Πάρτε ομπρέλλα και μην ανησυχείτε για τίποτε... 

1) Ο Alex Kapranos των Franz Ferdinand θα βρίσκεται σήμερα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Δεν είναι συναυλία αλλά συζήτηση και με ελεύθερη είσοδο στο πλαίσιο των SNFCC Sessions. Σας το προτείνουμε όμως γιατί είναι νωρίς και μετά θα πάτε και αλλού. 

ΕΔΩ

2) Γιορτάζει τα 40α γενέθλιά του ο Βέβηλος και ετοιμάζεται για ένα χιπ χοπ όργιο στο Piraeus 117 Academy. Αναμένεται, πραγματικά, πανικός. Ο B.D. Foxmoor δεν νομίζουμε πως έχει σκοπό να πάει.  

ΕΔΩ

_______________________

3) O Διονύσης Σαββόπουλος στο Αλσος παρουσιάζει, όπως λένε όλοι όσοι τον είδαν, ένα εξαιρετικό πρόγραμμα φέτος. Πολύ πιο ροκ, όπως το Woodstock και ας μην ήταν ο ίδιος εκεί. Αξίζει.

ΕΔΩ

4) Οι BICEP θα βρεθούν στην Αθήνα και δεν σκοπεύουμε να τους χάσουμε. Ενα δίδυμο της ηλεκτρονικής dance σκηνής που προκαλεί μεγάλο ενδιαφέρον - θα κάνει ένα dj-set, μετά τις 11 το βράδυ, στο Κτήριο 56, στον «Ελληνικό Κόσμο».

ΕΔΩ

___________________

5) Ο Μίλτος Πασχαλίδης κάθε Σάββατο βρίσκεται στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου και μαζί του βρίσκονται εκεί και οι οπαδοί του να γεμίσουν όσο δεν πάει άλλο το χώρο. Είναι μοναδικός ο Μίλτος. Τι να λέμε τώρα...

ΕΔΩ

__________________

6) Δεν πρέπει να χάσετε την παράσταση που έχει ετοιμάσει ο Σταύρος Ξαρχάκος στο Gazarte. Μέσα σε δύο ώρες μουσικής (και λίγο παραπάνω) ζούμε την ανθολογία της ελληνικής μουσικής. 

ΕΔΩ