Τα έκαναν μούσκεμα με την ενίσχυση των εφημερίδων και την πήραν πίσω

Τα έκαναν μούσκεμα με την ενίσχυση των εφημερίδων και την πήραν πίσω
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σφαλιάρα για τον Στέλιο Πέτσα και τους άλλους υπουργούς, τη μία μέρα αποφασίζουν κάτι και την επομένη το παίρνουν πίσω...

14 Δεκεμβρίου 2019

Ανακαλείται λοιπόν η Κοινή Υπουργική Απόφαση για το πρόγραμμα οικονομικής ενίσχυσης των πανελλήνιας κυκλοφορίας εφημερίδων μετά το σάλο που ξεσηκώθηκε για τις αστοχίες της κυβέρνησης που βρέθηκε να χρηματοδοτεί άσχετες εφημερίδες.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κάλεσε μάλιστα τους εκπροσώπους των κομμάτων να συζητήσουν για θέματα Τύπου τη Δευτέρα το πρωί προκειμένου να εκφράσουν, αν το επιθυμούν,τις προτάσεις τους».

Εκανε και μία αστεία δήλωση ο κ. Πέτσας: «με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του νυν Εκπροσώπου Τύπου και του πρώην αρμόδιου Υφυπουργού της προηγούμενης Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το πρόγραμμα ενίσχυσης των επιχειρήσεων έκδοσης εφημερίδων πανελλήνιας κυκλοφορίας. Και αυτό γιατί η Κοινή Υπουργική Απόφαση (υπ' αριθμ. 338/12.12.2019) εφαρμόζει πλήρως όσα ψήφισε και υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση. Εεπειδή, όμως, φαίνεται ότι κάποιοι "ξέχασαν" τι υπέγραψαν και αλλάζουν γνώμη για αυτό που οι ίδιοι πρότειναν και ψήφισαν ανακαλείται η απόφαση».

ΕΔΩ όσα σωστά δήλωσε ο Λευτέρης Κρέτσος