Το «deal» Μαρινάκη για τη Nova φέρνει(;) το «ΑΕΚ TV»

Το «deal» Μαρινάκη για τη Nova φέρνει(;) το «ΑΕΚ TV»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έτοιμος να βγάλει στον αέρα το επίσημο κανάλι της «Ένωσης» φέρεται να είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

16 Δεκεμβρίου 2019

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Παπαθεοδώρου στο Open, σε περίπτωση που ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποκτήσει τον έλεγχο της Nova από τις τράπεζες, η ΑΕΚ προτίθεται να αποχωρήσει από την συνδρομητική πλατφόρμα και να στήσει το δικό της κανάλι, το οποίο θα εκπέμπει στην επίγεια ψηφιακή τηλεόραση. Και έτσι είναι όντως.

Είναι προφανές ότι ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Δημήτρης Μελισσανίδης, θα πραγματοποιήσει επαφές με ιδιοκτήτες περιφερειακών καναλιών της Αττικής και πανελλαδικών, προκειμένου να εξαγοράσει ένα εξ αυτών για να βγει στον αέρα το «ΑΕΚ TV».

Τα κανάλια της Αττικής που μπορούν να φιλοξενήσουν έναν αθλητικό τηλεοπτικό σταθμό, με βάση τη «μη ενημερωτική» άδειά τους, είναι το Action24, το Epsilon, το High, το Kontra, το Mad, το Nickelodeon, το Rise και το Smile, χωρίς όμως να αποκλείονται και εκπλήξεις. Ανάλογο εγχείρημα έχει θέσει σε λειτουργία από τις αρχές της σεζόν και ο ΠΑΟΚ, με το διαδικτυακό-συνδρομητικό PAOK TV, και παλιότερα ο Σωκράτης Κόκκαλης μετατρέποντας το TV Magic σε κανάλι του Ολυμπιακού, ωστόσο αν προχωρήσουν τα σχέδια της «Ένωσης» θα μιλάμε για το πρώτο επίσημο και ελεύθερης λήψης κανάλι ομάδας στην Ελλάδα.

Ενα είναι το σίγουρο και αυτό κρατάμε προς το παρόν: αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης πάρει τη Nova η ΑΕΚ θα φύγει κατευθείαν από εκεί.