Τα ελληνικά του Σαββατόβραδου

Τα ελληνικά του Σαββατόβραδου
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πού θα πάμε όσοι δεν μπορούμε να περάσουμε το Σάββατό μας χωρίς ελληνική μουσική;

20 Δεκεμβρίου 2019

Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου και η Βιολέτα Ίκαρη, συνεχίζουν και αυτό το Σάββατο στο ANODOS LIVE STAGE. Βιαστείτε όμως γιατί έμειναν μόνο δύο παραστάσεις!

ΕΔΩ:

Δάκης, Μαντώ, Μπίγαλης και Πωλίνα αυτό το Σάββατο αλλά και τις ημέρες των εορτών μας καλούν σε χριστουγεννιάτικο πάρτι στο Κύτταρο. Αυτή η παρέα, επιστρέφει στον τόπο του ...παραληρήματος για να βγάλει το 19 και να βάλει το 20 όπως πρέπει!!!

ΕΔΩ:

«ΣΤΟ WOODSTOCK ΕΓΩ – ΗΜΟΥΝ ΕΔΩ», μας λέει ο Διονύσης Σαββόπουλος κάθε Σάββατο από τη σκηνή του Άλσος. Σε αυτό το live, εμβληματικά τραγούδια από το Woodstock, ενώνονται με τα τραγούδια που συνέθεσε και ηχογράφησε εκείνη την εποχή ο Διονύσης Σαββόπουλος.

ΕΔΩ:

Αν πάλι θέλετε το απόλυτο πάρτι η Ευρυδίκη, ο Ησαΐας Ματιάμπα και η Μυρτώ Ναούμ σας περιμένουν στο CLUB του Σταυρού του Νότου.

ΕΔΩ:

Τι να πρωτοπούμε για τον Μίλτο Πασχαλίδη. 24 χρόνια πορείας με μεγάλες συναυλίες, αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, 12 πετυχημένους δίσκους, σημαντικές συνεργασίες. Σε αυτά προσθέστε και τα μοναδικά live που δίνει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Σάββατο.

ΕΔΩ:

Πρεμιέρα σήμερα και για τον Μιχάλη Ρακιντζή στο Plus του Σταυρού του Νότου, ο οποίος επιστρέφει μετά από τις επιτυχημένες sold-out εμφανίσεις της προηγούμενης σεζόν. Τραγούδια που μας καθόρισαν και αγαπάμε, τραγούδια που σιγοτραγουδάμε," ξυπνούν" την εφηβεία μας και μας γεμίζουν ενέργεια.

ΕΔΩ:

Ένα Jukebox πολύχρωμο, γεμάτο με τραγούδια από διαφορετικές εποχές και γλώσσες, παίζει κάθε Σάββατο, στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Επί σκηνής ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο οποίος υπογράφει αυτή τη νέα μουσική παράσταση, οι Μπλε, ο Στάθης Δρογώσης, τα Κίτρινα Ποδήλατα, η Αγάπη Διαγγελάκη και ο Βύρωνας Τσουράπης.

ΕΔΩ:

Η Ρένα Μόρφη συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Πειραιώς 131 έως και το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου. Οπότε βιαστείτε στην περίπτωση που δεν την έχετε δει ακόμα.

ΕΔΩ:

Οι μουσικές ιστορίες του Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη, συνεχίζονται στις Γραμμές.  Η συνεργασία τους έχει γίνει talk of the town και η μουσική τους έχει βρει την ιδανική στέγη.

ΕΔΩ:

Όποιος δεν έχει πάει ακόμα στον Σωκράτη προλαβαίνει. Από τα πιο επιτυχημένα και "χορτάτα" προγράμματα αυτού του χειμώνα. Ραντεβού στη Ακτή Πειραιώς!

ΕΔΩ:

Η  Φωτεινή Δάρρα έρχεται να ζωντανέψει τις νύχτες μας με μουσική και να τις πλημμυρίσει  με εορταστικό φως, σ’ ένα ολοκαίνουργιο χώρο, υψηλής αισθητικής, το CENTRAL 22 (NIGHT ART AND MUSIC), στην καρδιά της Αθήνας. Μαζί της ο Γιώργος Καραδήμος και ο Αιμίλιος Συμβουλίδης.

ΕΔΩ:

Ο αγαπημένος μας Χρήστος Θηβαίος, συναντά τους String Demons στη μουσική σκηνή Σφίγγα. Φέτος στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και η δισκογραφική συνεργασία του με τον Χάρη Κατσιμίχα.

ΕΔΩ: