Media News εν τάχει (20/12)

Media News εν τάχει (20/12)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Δύο δεκαετίες στους δορυφορικούς δέκτες συμπληρώνει σήμερα η Nova.

20 Δεκεμβρίου 2019

Σε μια από τις πιο κρίσιμες περιόδους της, εν αναμονή της μεταβίβασής της ή όχι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, η συνδρομητική υπηρεσία γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της. Αρχικά με κανάλια όπως το Filmnet (νυν NovaCinema) και το SuperSport (νυν NovaSports) η Nova λάνσαρε κατά καιρούς πρωτοποριακές υπηρεσίες για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης, όπως οι πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις, τα 3D γραφικά, την πρώτη HD και 3D μετάδοση, την πρώτη On Demand και Over The Top υπηρεσία κ.ά. Ευχές για ακόμα μεγαλύτερη μακροημέρευση.

-------------------------

Τα «Παιχνίδια Χωρίς Σύνορα» επιστρέφουν στη μικρή οθόνη, αλλά με διαφορετικό όνομα και σε διαφορετικό κανάλι. 6 χώρες, 5 πόλεις από κάθε χώρα και 12 παίκτες από κάθε πόλη θα παίρνουν μέρος στις δοκιμασίες των «Eurogames», που θα προβάλλονται από τον ΣΚΑΪ από απόψε στις 9 το βράδυ και για 6 επεισόδια. Παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς.

-------------------------

Μετά από μια ηχηρή έξοδο από την ΕΝΕΔ, εκείνη της 24 Media, γεγονός είναι και μια μεγάλη επιστροφή στους κόλπους της. Η Liquid Media (gazzetta.gr, reader.gr, insider.gr κ.ά.) του Ροδόλφου Οντόνι και του Γιάννη Καποδίστρια, έγινε και πάλι μέλος της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου, μετά την αποχώρησή της τον προηγούμενο Φεβρουάριο. «Η σύμπλευση εκδοτικών οργανισμών, που αναπτύσσονται και διέπονται από όραμα και προοπτική, κρίνεται αναγκαία σε αυτή τη νέα πορεία και με χαρά καλωσορίζω εκ νέου την Liquid Media στην Ένωση Εκδοτών Διαδικτύου», δήλωσε ο πρόεδρος της ένωσης Δημήτρης Γιαννακόπουλος.