Έρχεται το τρίτο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΡΑ Σπορ

Έρχεται το τρίτο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΡΑ Σπορ
Ακολουθήστε μας στο Google news

Για τη στήριξη του έργου της «Κιβωτού του Κόσμου».

22 Δεκεμβρίου 2019

Μπορεί το «τόπι» να έχει γίνει κατά καιρούς αφορμή για διχασμό, βία και παράνομες πράξεις, ωστόσο (ευτυχώς) δεν έχουν εκλείψει οι λόγοι για τους οποίους ενώνει, και μπορεί να βοηθήσει συνανθρώπους μας τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων.

Ένας εξ αυτών είναι το φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου της ΕΡΑ Σπορ, που θα λάβει χώρα για τρίτη φορά στο γήπεδο των Τραχώνων στον Άλιμο, το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου στις 13.30. 4 ομάδες θα διασταυρώσουν τα «ξίφη» τους για καλό σκοπό, προκειμένου να συγκεντρωθούν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της «Κιβωτού του Κόσμου»:

ΕΡΑ Σπορ 101.8
Τα μέλη της ΕΡΑ Σπορ 101.8 και της ποδοσφαιρικής ομάδας της ΕΡΤ, με το πνεύμα αλληλεγγύης που τα διακρίνει, βρίσκονται πάντα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών, αναδεικνύοντας ένα επιπλέον «κομμάτι» του κοινωνικού ρόλου της ΕΡΤ.

Μικτή Παλαιμάχων Ελλάδας
Αποτελείται από παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως οι Παναγιώτης Κελεσίδης, Ανδρέας Μπονόβας, Χρήστος Καλτσάς, Σίνισα Γκόγκιτς, Νόνι Λίμα, Θανάσης Μπέλος, Λάμπρος Γεωργιάδης, Ιβάν Ρούσεφ, Χρήστος Αρδίζογλου, Αντώνης Μανίκας, Θοδωρής Αρμύλαγος, Νίκος Πατσιαβούρας, Μιχάλης Γεροθόδωρος, Νίκος Καρούλιας, Νίκος Γκουλής κ.ά.

Μικτή Σερίφου
Συγκροτήθηκε από αλληλέγγυους ευαισθητοποιημένους βετεράνους ποδοσφαιριστές, ρομαντικούς της μπάλας, υποστηρικτές της θεωρίας «όπου υπάρχει αθλητισμός, ο κόσμος είναι καλύτερος».

Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής
Με την παρουσία της ομάδας της «Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Αττικής» στο τουρνουά, όλοι στέλνουμε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση: ΛΕΜΕ «ΝΑΙ» ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, «ΟΧΙ» ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.

Μια εξαιρετική πρωτοβουλία από την ΕΡΑ Σπορ, που συνδυάζει το αντικείμενό της (τον αθλητισμό) με την ανθρωπιά.