Τα ΜΜΕ του Σαββίδη γράφουν εναντίον των ΜΜΕ του Μαρινάκη (και το αντίστροφο)

Τα ΜΜΕ του Σαββίδη γράφουν εναντίον των ΜΜΕ του Μαρινάκη (και το αντίστροφο)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πλακώνονται οι επιχειρηματίες μεταξύ τους και βάζουν -ο καθένας τους- τα δικά τους ΜΜΕ να γράφουν εναντίον των ΜΜΕ του άλλου...

24 Δεκεμβρίου 2019

Ετσι στο Εθνος του Ιβάν Σαββίδη διαβάζουμε ρεπορτάζ με τίτλο «Πώς ξεφούσκωσαν οι μεγάλες προσδοκίες στο κανάλι του Μαρινάκη» και στα Παραπολιτικά που είναι φιλικά προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη ρεπορτάζ με τίτλο «OPEN: Μικρά νούμερα, μεγάλη γκρίνια».

Ο πρόλογος του Εθνους: «Στους ρυθμούς και στη λογική περιφερειακού σταθμού τοπικής εμβέλειας κινείται το όλο σύστημα στην έδρα των μιντιακών επιχειρήσεων του Βαγγέλη Μαρινάκη στη λεωφόρο Συγγρού. Η ημερομηνία έναρξης του Mega παραμένει άγνωστη και παρά τις αρχικές διαρροές περί εντυπωσιακής έναρξης το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς κάτι τέτοιο δεν φαίνεται δυνατόν να συμβεί».

Ο πρόλογος των Παραπολιτικών: «Καζάνι που βράζει είναι το Open TV, καθώς έχουν βγει τα "μαχαίρια" μεταξύ των στελεχών της διοίκησης για τα χαμηλά νούμερα του καναλιού σε ζώνες-κλειδιά για τη διαφημιστική πίτα. Μάλιστα, η χαμηλή τηλεθέαση που σημείωσε ο τελικός του πολυδάπανου X-Factor (αλλά και τα προηγούμενα live) ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και πλέον οι σχεδιαζόμενες αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο φαίνεται να δρομολογούνται αμέσως μετά την είσοδο του νέου έτους».

Δεν χρειάζεται να συνεχίσουμε, έτσι; Η δημοσιογραφία ζει μεγάλες στιγμές.