Media News εν τάχει (24/12)

Media News εν τάχει (24/12)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι «8 Λέξεις» στον «Πιο Αδύναμο Κρίκο», λόγω των γιορτών.

24 Δεκεμβρίου 2019

Τις γνώσεις τους επί παντός επιστητού θα πρέπει να επιστρατεύσουν οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του ΣΚΑΪ, για φιλανθρωπικό σκοπό. Ανήμερα των Χριστουγέννων στις 22.10 οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου, Στέφανος Μιχαήλ, Ναταλία Κηρύκου, Χαριτίνη Ηλιάδου, Πάνος Μπακανδρέας, Νικόλας Στραβοπόδης και Ιφιγένεια Τζόλα θα απαντούν στις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος για να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα, προκειμένου να πετύχουν τον σκοπό τους.

-------------------------

Στο ίδιο κανάλι και την ίδια ημέρα, στις 23.10, έρχεται το εορταστικό «After Dark». Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται στο τηλεοπτικό του «εξομολογητήριο» τον Χρήστο Μάστορα μαζί με τις Melisses και την Τάμτα, οι οποίοι θα απαντήσουν σε ερωτήσεις για την καριέρα τους και την προσωπική τους ζωή, αλλά και σε άλλες πιο... αδιάκριτες.

-------------------------

Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στον χρόνο από το αρχείο της ΕΡΤ. Στο ert.gr είναι αναρτημένη η εκπομπή «Διαδρομές με τον Γιώργο Παπαστεφάνου» από το (μακρινό, πλέον) 1997, με καλεσμένη την Άλκηστη Πρωτοψάλτη. Σε εκείνο το επεισόδιο η μεγάλη ερμηνεύτρια παρουσίασε τον (τότε) νέο της δίσκο «Σαν ηφαίστειο που ξυπνά», σε μουσική Νίκου Αντύπα και στίχους Λίνας Νικολακοπούλου, και διηγήθηκε ιστορίες από την ζωή και την καριέρα της.

-------------------------

Μεγάλη η ανταπόκριση του τηλεοπτικού κοινού στην επανεκκίνηση του «Deal». Όπως μας πληροφορεί ο Alpha, μέσα σε 8 ώρες από την ανακοίνωση της επιστροφής του τηλεπαιχνιδιού στο πρόγραμμα του καναλιού, ο αριθμός των συμμετοχών ξεπέρασε τις 1.500. Γεγονός που επιβεβαιώνει και το πόσο λάθος, από πλευράς του σταθμού, ήταν ο χειρισμός του «Deal» από το καλοκαίρι μέχρι σήμερα...

-------------------------

Με 5 ραδιοφωνικά ντοκιμαντέρ της «Αφύλαχτης Διάβασης», της εκπομπής του Θωμά Σίδερη, υποδέχεται τα Χριστούγεννα το Πρώτο Πρόγραμμα. Αναλυτικά:

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 25/12
11.00 - 12.00 Λαογραφικό ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τα χριστουγεννιάτικα έθιμα και τραγούδια που επιβίωσαν μέσα στο χρόνο και μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28/12
12.00 - 13.00 Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για την Καισάρεια της Καππαδοκίας και τη μετακίνηση των προσφύγων μετά τη Μικρασιατική Καταστροφή στα χωριά της Θράκης.

13.00 - 14.00 «Από τον Μαρμαρά ως τον Κεράτιο»
Ένας φόρος τιμής στην Πατριαρχική Μεγάλη του Γένους Σχολή, σε δικτύωση με το Δεύτερο Πρόγραμμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29/12
12.00 - 14.00 «Ο Βάγγος στον Παράδεισο»
Ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ που βασίζεται στην προφορική μαρτυρία του σπουδαίου καραγκιοζοπαίχτη Ευάγγελου Κορφιάτη ή Βάγγου, για την Ελλάδα του Μεσοπολέμου.

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ 01/01
11.00 - 12.00 Λαογραφικό ραδιοφωνικό ντοκιμαντέρ για τα πρωτοχρονιάτικα έθιμα και τραγούδια που επιβίωσαν μέσα στο χρόνο και μεταφέρθηκαν από γενιά σε γενιά.