Media News εν τάχει (03/01)

Media News εν τάχει (03/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Επέστρεψε στον ΣΚΑΪ η Άλκηστις Μαραγκουδάκη.

03 Ιανουαρίου 2020

Για μια δεύτερη «θητεία» επανέρχεται στο κανάλι του Νέου Φαλήρου το έμπειρο στέλεχος, αυτή τη φορά στη διεύθυνση μάρκετινγκ και επικοινωνίας του τηλεοπτικού σταθμού. «Με τη μακρόχρονη εμπειρία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, θα συμβάλλει καθοριστικά στην ενδυνάμωση της εικόνας του Ομίλου ΣΚΑΪ», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΣΚΑΪ. Στην πρώτη της «θητεία» στο κανάλι η Άλκηστις Μαραγκουδάκη ήταν διευθύντρια προγράμματος (2014-2017), ενώ τελευταίος της σταθμός ήταν το Open μέχρι το περασμένο καλοκαίρι.

-------------------------

Παραμένοντας στο Νέο Φάληρο, με ένα ακόμη εορταστικό επεισόδιο έρχεται ο «Πιο Αδύναμος Κρίκος», για πρώτη φορά στη νέα χρονιά. Οι Χάρης Βαρθακούρης, Λούκας Γιώρκας, Αποστολία Ζώη, Δημήτρης Μακαλιάς, Μαριέλλα Σαββίδου, Μαρία Φιλίππου, Τάσος Χαλκιάς και Κωνσταντίνος Χριστοφόρου θα παίξουν για καλό σκοπό, δίνοντας όσο το δυνατόν περισσότερες σωστές απαντήσεις στις ερωτήσεις του Τάσου Τρύφωνος.

-------------------------

Έχοντας πλέον περάσει στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν, έρχονται και τα ανάλογα προγράμματα για το χρονικό αυτό διάστημα. Ανάμεσα σε αυτά το «My Style Rocks», που επιστρέφει στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 13/01 στις 17.05. Το κανάλι παρουσίασε ήδη τις πρώτες 6 παίκτριες, ανάμεσά τους η... κολλητή και συνέταιρος πρώην παίκτριας του «My Style Rocks» και η αδελφή της περσινής νικήτριας του «Greece's Next Top Model»...

-------------------------

Λόγους για να πανηγυρίζει έχει και το Open. Αυτή τη φορά όχι για κάποια πρωτιά (ακόμα) αλλά για την άνοδο ενημερωτικών και ψυχαγωγικών του προγραμμάτων. Ο λόγος για το «Κόκκινο Ποτάμι», την δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη, που τον Δεκέμβριο βρέθηκε πρώτη σε τηλεθέαση στο «δυναμικό κοινό», με μέσο όρο 22,7%. Για το ίδιο χρονικό διάστημα και στην ίδια κατηγορία κοινού η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 5.30» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, έφτασε το 18,3% μέσο όρο από 11,5% τον Σεπτέμβριο.