Τι γίνεται αλήθεια στον ΣΚΑΪ;

Τι γίνεται αλήθεια στον ΣΚΑΪ;
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές επί αλλαγών, και μοιάζει σαν να έχει κηρύξει πόλεμο στην ενημέρωση η Εύη Κουτσαυτάκη.

09 Ιανουαρίου 2020

Από σήμερα βρίσκεται εκτός καναλιού η αρχισυντάκτρια της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα, η Ελεάννα Τρυφίδου. Ενώ, μετακινείται προς το Mega και ο Νίκος Φιλιππίδης, όπως έγραψαν οι Typologies. Λογικό αφού είχε υποβιβαστεί από τη διοίκηση του καναλιού. Ηταν ένα χρόνο πριν όταν ο ΣΚΑΪ ανακοίνωνε πως ο Νίκος Φιλιππίδης «δεν θα ασκεί από σήμερα τα καθήκοντα του γενικού διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Ομίλου ΣΚΑΪ, ολοκληρώνοντας μια πετυχημένη θητεία, κατά την οποία το σύνολο των ενημερωτικών εκπομπών και δελτίων ειδήσεων του σταθμού βρέθηκε σε κορυφαίες θέσεις στις επιλογές των τηλεθεατών».

Πληροφορίες θέλουν τη διοίκηση του καναλιού να μην επιθυμεί και πολύ να βλέπει τον Αλέξη Παπαχελά να βγαίνει συχνά στο δελτίο, ως σχολιαστής. Και ας προσφέρει σοβαρότητα η παρουσία του εκεί. Δεν ξέρουμε αν υπήρξε και καυγάς προχθές, εξαιτίας αυτού ακριβώς του γεγονότος, μεταξύ της Εύης Κουτσαυτάκη και του Βασίλη Παπαδρόσου. Είναι δυνατόν να μπορείς να έχεις τον Παπαχελά και να μην τον αξιοποιείς όσο το δυνατόν περισσότερο;

Ολα αυτά ακούγονται πραγματικά πολύ περίεργα από τη στιγμή που ο ΣΚΑΪ στην ενημέρωση πηγαίνει πολύ καλά, τόσο στο δελτίο όσο και στις επιμέρους εκπομπές.