Να δείξουμε το καινούργιο video wall που πήραμε

Να δείξουμε το καινούργιο video wall που πήραμε
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το νέο δελτίο ειδήσεων της ΝΕΡΙΤ, συγγνώμη της ΕΡΤ θέλαμε να πούμε, θα έχει περισσότερο στούντιο!

10 Ιανουαρίου 2020

Η οδηγία είναι σαφής προς τη διεύθυνση ειδήσεων. Από τη Δευτέρα που εκτός απροόπτου βγαίνει το δελτίο ειδήσεων με το νέο σκηνικό του, ένα τεράστιο video wall από πίσω, τα ρεπορτάζ θα είναι πιο μικρά σε διάρκεια ώστε ο χρόνος με εικόνα από το στούντιο να είναι περισσότερος.

Θα μπορούσαν βέβαια να απαλείψουν και μερικά ρεπορτάζ ώστε να είναι ακόμα πιο χορταστικό το video wall. Στη φωτογραφία το νέο σκηνικό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ.

Οσο για τη ΝΕΡΙΤ, μαθαίνουμε πως βασικά στελέχη της προορίζονται για υψηλές θέσεις στο νέο οργανόγραμμα. Παράδειγμα ο Αρης Κοντιζάς που προαλείφεται για Διευθυντής Λειτουργίας Τεχνικών και είναι εκείνος που τότε, επί ΝΕΡΙΤ, είχε βγει σεργιάνι προκειμένου να βρει τεχνικούς για το μόρφωμα. Για τη θέση του Διευθυντή Τεχνολογίας παίζει πολύ σοβαρά το όνομα του Γιάννη Βουγιουκλάκη.

Α ναι, να μην ξεχάσουμε και τον Γρηγόρη Ψαριανό. Δεν ξέρουμε αν το λέει και ο ίδιος πως έχει πάρει τη διαβεβαίωση από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι θα διοριστεί επικεφαλής στη Γενική Διεύθυνση της Ελληνικής Ραδιοφωνίας

Η ΕΡΤ σιγά-σιγά γίνεται μία κωμικοτραγική υπόθεση... Κωμωδία.