Στη μουσική βρίσκω το καταφύγιό μου και νιώθω τυχερή

Στη μουσική βρίσκω το καταφύγιό μου και νιώθω τυχερή
Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Σαββέρια Μαργιολά με αφορμή τις εμφανίσεις της στη μουσική σκηνή «Σφίγγα», (αυτο)συστήνεται στους αναγνώστες του loaded.gr

14 Ιανουαρίου 2020

Από παιδί σιγομουρμουρίζω μελωδίες, μελωδίες τραγουδιών γνωστών ή μελωδίες που σκαρφίζομαι εκείνη τη  στιγμή. Το κάνω ασυναίσθητα  όταν περπατώ κι άλλες φορές όταν οδηγώ, τραγουδάω όπου με πάει η ψυχή μου.

Αυτό κάνω κι όταν ανεβαίνω στη σκηνή, μιλώ μέσα απ’ τα τραγούδια. Είναι το μονοπάτι μου να επικοινωνήσω με όλη μου την αλήθεια αυτό που είμαι, να μοιραστώ, με έναν διαφορετικό αλλά τόσο ουσιαστικό τρόπο, με τους φίλους – ακροατές, προβληματισμούς, χαρές, λύπες, να αδειάσουμε κάθε συναίσθημα, να πάρουμε δύναμη ο ένας απ’ τον άλλον, να αγαπηθούμε. Οι τέχνες είναι ευλογημένες, εγώ στη μουσική βρίσκω το καταφύγιό μου και νιώθω τυχερή.

Τα πρώτα μου βήματα τα έκανα δίπλα σε σπουδαίους καλλιτέχνες που με βοήθησαν να βρω τον δικό μου δρόμο και έτσι  τα τελευταία πέντε χρόνια γυρνώ όλη την Ελλάδα παρέα με τους συνεργάτες μου, τη δεύτερη οικογένειά μου κάνοντας τις δικές μου παραστάσεις στις οποίες έχω το χώρο και το χρόνο που χρειάζομαι γι’ αυτό το μοίρασμα.

Έχω κάνει τρεις δίσκους  και έχω μία παραπάνω αδυναμία στη δεύτερη δισκογραφική μου δουλειά,  την «Αλισάχνη» για δύο λόγους. Πρώτον γιατί κουβαλάει μία περίοδο μεγάλης προσωπικής αλλαγής και δεύτερον γιατί ο κόσμος αγάπησε πολύ και ξεχώρισε το πρώτο τραγούδι αυτού του δίσκου «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» και αυτό μου έδωσε και μου δίνει τεράστια χαρά.

Πρόσφατα κυκλοφόρησε  ένα καινούργιο τραγούδι – δώρο, του εκλεκτού μου φίλου Θοδωρή Κοτονιά, έχει τίτλο «Ποιος» και μιλάει για την εσωτερική πάλη μεταξύ των εαυτών που κρύβουμε μέσα μας.

Ένα νέο μουσικό ταξίδι που ξεκινήσαμε πριν λίγο καιρό παρέα με τον εξαιρετικό Ζαχαρία Καρούνη  θα μας φέρει στη μουσική σκηνή Σφίγγα για δύο Παρασκευές 31 Ιανουαρίου και 7 Φεβρουαρίου και ανυπομονώ.

Ψηφίζω αγάπη, πίστη στον εαυτό μας και μπόλικη τρέλα γιατί μας κάνει να μένουμε παιδιά.

Περισσότερα για τις εμφανίσεις της Σαββέριας Μαργιολά και του Ζαχαρία Καρούνη ΕΔΩ: