Εξω από το Μαξίμου ο Alpha, όχι από μέσα

Εξω από το Μαξίμου ο Alpha, όχι από μέσα
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το κανάλι σπεύδει να διευκρινίσει τι ακριβώς εννοεί όταν λέει ότι το δελτίο ειδήσεων της Πέμπτης θα βγει απευθείας από το... Μέγαρο Μαξίμου!

14 Ιανουαρίου 2020

Το έλεγε χαρακτηριστικά το Δελτίο Τύπου του σταθμού: «Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha θα μεταδοθεί εκτός στούντιο, απευθείας από το Μέγαρο Μαξίμου απ΄ όπου ο Αντώνης Σρόιτερ θα παρουσιάσει την ειδησεογραφία της ημέρας και θα μεταδώσει τον παλμό της επικαιρότητας».
Το παραπάνω συνόδευε την ανακοίνωση του Alpha πως την Πέμπτη θα φιλοξενήσει συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο δελτίο.

Στην εύλογη αντίδραση πολλών, πώς γίνεται ένα κανάλι να βγάζει δελτίο ειδήσεων μέσα από την... καρδιά της κυβέρνησης, ο Alpha έσπευσε να δώσει εξηγήσεις.

«Η συνέντευξη που παραχωρεί ο πρωθυπουργός στον ALPHA και τον Αντώνη Σρόιτερ θα ολοκληρωθεί λίγο πριν αρχίσει το κεντρικό μας δελτίο ειδήσεων. Εφόσον δεν θα μπορεί να έρθει στο στούντιο, ο Αντώνης Σρόιτερ θα βγει από τον χώρο ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ και θα προλογίσει τη συνέντευξη του πρωθυπουργού. Θα βγει δηλαδή με ζωντανή σύνδεση από τον χώρο που χρησιμοποιούν όλοι οι δημοσιογράφοι όταν κάνουν ζωντανές συνδέσεις από εκεί».