Σε φάση αλλαγών ο Galaxy 92

Σε φάση αλλαγών ο Galaxy 92
Ακολουθήστε μας στο Google news

Τόσο σε επίπεδο προγράμματος, όσο και σε διοικητικό επίπεδο.

15 Ιανουαρίου 2020

Έχοντας ήδη κλείσει 30 χρόνια στα FM, ο ιστορικός ραδιοσταθμός βρίσκεται σε διαδικασία ανακατατάξεων και αλλαγών, εντός αλλά και εκτός αέρα. Τις τελευταίες ημέρες, και συγκεκριμένα από τις γιορτές των Χριστουγέννων, ο Galaxy 92 παίζει μόνο μουσική, ωστόσο όπως ανακοίνωσε ο σταθμός στα social media οι εκπομπές του θα επιστρέψουν με πρόγραμμα. «Το μουσικό ραδιόφωνο είναι και οι άνθρωποι του. Γιατί χωρίς τους ανθρώπους του, δεν θα ήταν ραδιόφωνο. Μουσική και άνθρωποι, μαζί. Ταιριαστά...», αναφέρει το σχετικό post.

Αλλαγές όμως υπάρχουν και σε διοικητικό επίπεδο. Οι δύο ιδιοκτήτες του, οι οικογένειες Γεωργάκη και Ορφανίδη μοιάζει σαν να έκαναν (κι άλλο) πίσω, αποχωρώντας και από τις εκτελεστικές θέσεις του ΔΣ του Galaxy 92, που κατείχαν μέχρι πρόσφατα. Από τον περασμένο Νοέμβριο, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Χρήστος Γιακουμόπουλος, επί σειρά ετών στέλεχος του ραδιοσταθμού και παραγωγός του για ένα διάστημα, μέλος με αρμοδιότητες επί των οικονομικών έγινε η Αλίκη Λαλιώτη, ενώ απλό μέλος χωρίς αρμοδιότητες παραμένει -από την πλευρά των ιδιοκτητών- μόνο ο Σταύρος Γεωργάκης.

Η θητεία του νέου ΔΣ έχει διάρκεια μόλις 7 μηνών, και λήγει τον Ιούνιο. Επιπλέον, παραμένει σε ισχύ το κάλεσμα των τωρινών μετόχων για είσοδο νέου επενδυτή στον Galaxy 92, μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου.