Media News εν τάχει (16/01)

Media News εν τάχει (16/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έκτακτη εκπομπή για την εκλογή της νέας ΠτΔ από το Open.

16 Ιανουαρίου 2020

Την ερχόμενη Τετάρτη 22 Ιανουαρίου στις 10 το πρωί, η Νίκη Λυμπεράκη και σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό «team» του καναλιού θα καλύψουν ζωντανά την ψηφοφορία εντός της Βουλής για την Προεδρία της Δημοκρατίας. Η διαδικασία θα έχει και ιστορικό χαρακτήρα, καθώς όπως όλα δείχνουν, για πρώτη φορά στην ελληνική ιστορία το ανώτατο πολιτειακό αξίωμα θα περάσει σε γυναικεία χέρια, εν προκειμένω της Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

-------------------------

Τα αποκλειστικά δικαιώματα του Copa del Rey εξασφάλισε το Open. Το «ανοιχτό κανάλι» θα προβάλλει τους αγώνες του Ισπανικού Κυπέλλου από τις 22 Ιανουαρίου μέχρι τις 18 Απριλίου, οπότε και θα γίνει ο τελικός της διοργάνωσης, με τις αναμετρήσεις ομάδων-«μεγαθηρίων» του διεθνούς ποδοσφαίρου όπως της Μπαρσελόνα, της Ρεάλ Μαδρίτης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Σεβίλλης και της περσινής κυπελλούχου, Βαλένθια.

-------------------------

Με καλεσμένους τον αρχηγό πρωταθλήτριας Ευρώπης του 2004 Θοδωρή Ζαγοράκη, τον πρώην προπονητή της Εθνικής Άγγελο Αναστασιάδη και τον εν ενεργεία πρωταθλητή Ευρώπης με την Πορτογαλία και παίκτη του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια, θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή «Ο δρόμος προς το Euro 2020» στον ΑΝΤ1, από αυτή την Κυριακή 19 Ιανουαρίου και κάθε Κυριακή στις 12 το μεσημέρι. Στην παρουσίαση ο Γιάννης Καραλής και ο Δημοσθένης Γεωργακόπουλος, και στον σχολιασμό ο Κώστας Βαϊμάκης.

-------------------------

Στην prime time ζώνη του Alpha προβλήθηκε η πρώτη διαφήμιση για ΑμεΑ στην ελληνική τηλεόραση. Χθες, Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και κατά τη διάρκεια του (υψηλής τηλεθέασης) «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», το κανάλι της Κάτω Κηφισιάς πρόβαλλε σποτ της εταιρείας Procter & Gamble με την ένδειξη «CC» στην οθόνη, που ενεργοποιεί την επιλογή υπότιτλων στις τελευταίας τεχνολογίας τηλεοράσεις. Ήδη πάντως, εδώ και μερικούς μήνες, και αρκετά προγράμματα του Alpha παρέχουν αυτή τη δυνατότητα σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

-------------------------

Ο Νίκος και ο Αντώνης Ξυλούρης θα είναι οι καλεσμένοι της εκπομπής «Νέες Κυκλοφορίες» του Δεύτερου Προγράμματος, αύριο στις 3 το μεσημέρι. Λίγο πριν την πρώτη τους εμφάνιση στον Σταυρό του Νότου, τα δύο αδέρφια από την Κρήτη θα συνομιλήσουν με την Δήμητρα Κόχιλα και θα παρουσιάσουν τραγούδια της πρώτης και της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς.