Media News εν τάχει (17/01)

Media News εν τάχει (17/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι Κυριακές γίνονται «οσκαρικές» στην Cosmote TV.

17 Ιανουαρίου 2020

Από αυτή την Κυριακή στις 17.30 και μέχρι την απονομή των χρυσών αγαλματιδίων, η συνδρομητική πλατφόρμα θα μεταδίδει ζωντανά μέσα από το Cosmote Cinema Oscars και το κανάλι της Cosmote TV στο YouTube, την εκπομπή «Oscars' Sundays» με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, με ρεπορτάζ, αφιερώματα και καλεσμένους από τον χώρο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης. Την αρχή, στο στούντιο της εκπομπής, θα κάνουν ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

-------------------------

Με νέες συνεντεύξεις επιστρέφει η εκπομπή «Μεσάνυχτα» της Ελεωνόρας Μελέτη, την ερχόμενη Τρίτη 21 Ιανουαρίου στις 00.00, στον Alpha. Οι πρώτοι καλεσμένοι της νέας χρονιάς θα είναι η Σούζαν Άσμπι, η γυμνάστρια που έγινε ευρύτερα γνωστή τη δεκαετία του '90 μέσα από τον «Πρωινό Καφέ», και ο Gingerbread Bae, ο δημοφιλής YouTuber που δίνει συμβουλές για μακιγιάζ μέσα από τα βίντεό του.

-------------------------

Την πρωτιά στο «δυναμικό κοινό» στις ώρες προβολής του κατέκτησε το «Deal», λίγες μόνο μέρες μετά την επαναφορά του. Συγκεκριμένα χθες, το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του Alpha είχε μέσο όρο 18,3% στα κοινά από 18 εως 45 ετών, με διαφορά τουλάχιστο 0,7% από το δεύτερο πρόγραμμα.

-------------------------

Μαθήματα παραγωγής ντοκιμαντέρ από τον Γιώργο Αυγερόπουλο, στο πλαίσιο του προγράμματος Ideas Zone του iMEdD, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Μέσα σε 8 εβδομάδες οι ενδιαφερόμενοι θα πάρουν μέρος σε θεωρητικά και πρακτικά μαθήματα από τον βραβευμένο δημοσιογράφο, και στο τέλος θα κληθούν να δημιουργήσουν την δική τους ταινία μικρού μήκους, διάρκειας 5-10 λεπτών. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει μέσα από το imedd.org και τελειώνουν στις 31/01, στις 23.59. Ο κύκλος των μαθημάτων θα ξεκινήσει στις 03/02 και θα ολοκληρωθεί στις 10/04.