Οι ERA MUSICALE στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια»

Οι ERA MUSICALE στον Πολυχώρο Τέχνης «Αλεξάνδρεια»
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με τη μουσική παράσταση «Music of the Night» το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου.

20 Ιανουαρίου 2020

Σε μια μουσική περιπλάνηση στο μαγευτικό χώρο του μιούζικαλ με πολυαγαπημένες μελωδίες και θεατρικές πινελιές από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και κινηματογράφου Φάντασμα της Όπερας, Οι Άθλιοι (Les Miserables), Cats, Dracula, West Side Story, Romeo & Juliet, Jekyll and Hyde, Love Story, Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ κ.ά. μας οδηγούν η crossover σοπράνο Μάνια Βλαχογιάννη και οβαθύφωνος Βασίλης Ασημακόπουλος.

Ιστορίες αγάπης, πάθους, τόλμης, ανθρωπιάς, που άλλοτε συγκινούν και άλλοτε συγκλονίζουν, τραγούδια που αγαπήθηκαν σε όλες τις ηπείρους, δοσμένα μέσα από δυνατές, εκφραστικές ερμηνείες.

Guest της μουσικής βραδιάς η crossover σοπράνο Γιούλη Φιλιππίδου. Ο πιανίστας Σπύρος Σουλαδάκης συνοδεύει τους ερμηνευτές στο ταξίδι τους, ζωντανεύοντας μουσικά τις συναρπαστικές ιστορίες των ηρώων κάθε έργου.

Δημιουργός του σχήματος Era Musicale και εμπνεύστρια της παράστασης Music of the Night, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Ομίλου για την UNESCO Τεχνών, Λόγου και Επιστημών Ελλάδος, είναι η μουσικός Μάνια Βλαχογιάννη, συγγραφέας του βιβλίου Αστέρι της Ερήμου – Ναλιμάρ (Εκδόσεις Νόηση – 2015), το οποίο μεταφέρθηκε αυτούσιο στη μουσικοθεατρική σκηνή ως λιμπρέτο της επιτυχημένης ομότιτλης Μοντέρνας Όπερας (Μιούζικαλ) σε μουσική του Έλληνα συνθέτη Balsam7teen.

Ώρα έναρξης 21.00