Media News εν τάχει (20/01)

Media News εν τάχει (20/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Βραδιά οδικής ασφάλειας και συμπεριφοράς, η αποψινή στην ΕΡΑ Σπορ.

20 Ιανουαρίου 2020

Στις 10 το βράδυ και για δύο ώρες, η εκπομπή «Κάνε παιχνίδι μόνος σου» του Τάσου Επιτρόπου φιλοξενεί στο στούντιο του σταθμού τον «Ιαβέρη Τζούνιορ» Κωνσταντίνο Μαρκουΐζο, ενώ θα παρέμβουν ο -πατέρας του και παλαίμαχος οδηγός αγώνων- «Ιαβέρης» Αναστάσιος Μαρκουΐζος, η παραολυμπιονίκης ξιφασκίας και θύμα τροχαίου ατυχήματος Κέλλυ Λουφάκη, ο διευθυντής της Α' χειρουργικής κλινικής και μονάδας μεταμοσχεύσεων του «Ευαγγελισμού» Βασίλειος Βουγάς και εκπρόσωπος της Τροχαίας Αθηνών.

-------------------------

Με δημοσκόπηση έρχεται το αποψινό δελτίο ειδήσεων του Star. Στις 19.50 η Μάρα Ζαχαρέα θα φιλοξενήσει στο στούντιο του καναλιού τον Δημήτρη Μαύρο, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της MRB, ο οποίος θα παρουσιάσει τα ευρήματα της νέας έρευνας της εταιρείας για τις εξελίξεις στα εθνικά θέματα και την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.

-------------------------

Έκτακτη εκπομπή για την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον νέο Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την ΕΡΤ1. Η Αντριάνα Παρασκευοπούλου, ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Γιάννης Πιτταράς, μαζί με το δημοσιογραφικό δυναμικό της δημόσιας τηλεόρασης, θα καλύψουν ζωντανά τη διαδικασία και θα σχολιάσουν τα αποτελέσματά της με τη βοήθεια καλεσμένων.

-------------------------

Πρωτιές για τον Alpha το περασμένο ΠΣΚ. Το «Φως στο Τούνελ» της Αγγελικής Νικολούλη ανέβηκε στην κορυφή στις ώρες προβολής του, την Παρασκευή 17/01, με μέσο όρο 17,7% στο σύνολο του κοινού. Ομοίως και το «Kitchen Lab» του Άκη Πετρετζίκη, που το Σάββατο 18/01 και την Κυριακή 19/01 ήταν πρώτο και στο σύνολο (18,7% και 20,5% αντίστοιχα) και στο «δυναμικό κοινό» (18,2% και 20,3% αντίστοιχα).