Media News εν τάχει (21/01)

Media News εν τάχει (21/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πρεμιέρα αύριο για το Copa del Rey στο Open, με την βοήθεια της υβριδικής τηλεόρασης.

21 Ιανουαρίου 2020

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινούν οι μεταδόσεις του Κυπέλλου Ισπανίας στο «ανοιχτό κανάλι», για την φάση των «32» της διοργάνωσης. Αύριο στις 8 το βράδυ το Open θα προβάλλει το εκτός έδρας ματς της Μπαρσελόνα με την Ίμπιζα, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου και του Πάνου Βόγλη, ενώ δύο ώρες αργότερα στην υβριδική υπηρεσία του σταθμού (για όσους έχουν Smart τηλεοράσεις), θα μεταδοθεί ο αγώνας της Ρεάλ Μαδρίτης στην έδρα της Σαλαμάνκα, σε περιγραφή του Γρηγόρη Ατρείδη και του Γρηγόρη Ποζιού.

-------------------------

Οδοιπορικό στις «γκρίζες ζώνες» από την Σοφία Παπαϊωάννου και την εκπομπή «360°». Την ερχόμενη Πέμπτη στις 12 τα μεσάνυχτα, η καμερα του Alpha ταξιδεύει σε όλα τα νησιά του Αιγαίου που έχει «γκριζάρει» η Τουρκία, από την Κάλυμνο μέχρι το Καστελλόριζο, μιλά με τους λιγοστούς κατοίκους τους οι οποίοι μοιράζονται τα προβλήματά τους, και παρουσιάζει ένα χαρμόσυνο νέο ιδιαίτερης σημασίας από την ακριτική Ψέριμο.

-------------------------

Έναν χρόνο παρουσίας στο πρόγραμμα του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5 συμπληρώνει η νυχτερινή εκπομπή του Πέτρου Πετράκου, και το γιορτάζει με ζωντανή μουσική και διάφορες εκπλήξεις. Απόψε τα μεσάνυχτα και μέχρι τις 4 το πρωί, στο στούντιο του σταθμού θα βρίσκονται ο Νίκος Χαλβατζής και η Βίκυ Καρυώτη, και θα τραγουδήσουν ζωντανά για τους ακροατές του «Late Night 945».