Media News εν τάχει (22/01)

Media News εν τάχει (22/01)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Αλλαγές στην διοικητική πυραμίδα της 24 Media.

22 Ιανουαρίου 2020

Από την 1 Φεβρουαρίου καθήκοντα CEO στον όμιλο του Δημήτρη Μάρη αναλαμβάνει η Μαρία Γράψα, η οποία έχει προϋπηρεσία ως στέλεχος στην Ελευθεροτυπία, τις Αττικές Εκδόσεις, την ΙΜΑΚΟ, την Olive Media κ.ά. Ο Νίκος Πεφάνης, «νούμερο 2» στην 24 Media τα τελευταία δύο χρόνια, θα μετακινηθεί σε νέα εταιρεία του επιχειρηματία αναλαμβάνοντας (και εκεί) τη θέση του CEO.

-------------------------

Με τον Γιάννη Δραγασάκη και τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα κάνει πρεμιέρα στη νέα της ώρα η εκπομπή «Αποτύπωμα» του Παύλου Τσίμα στον ΣΚΑΪ. Αύριο στις 11 το βράδυ, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει για την διακυβέρνηση του κόμματός του, με αφορμή την συμπλήρωση 5 χρόνων από την ανάληψη της εξουσίας από τον Αλέξη Τσίπρα, και το πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργός θα μιλήσει για τις τουρκικές προκλήσεις, και τις απειλές του Ταγίπ Ερντογάν κατά της Ελλάδας.

-------------------------

«Πανηγυρίζουν» στον Alpha για τις υψηλές επιδόσεις των κωμικών σειρών του. Το «Σπίτι είναι...» ανέβηκε χθες στην πρώτη θέση στο «δυναμικό κοινό», στις ώρες προβολής του, με ποσοστό 14,5%, ενώ την ίδια μέρα και το «Έλα στη θέση μου» ήταν πρώτο τόσο στο σύνολο του κοινού με 20,1%, όσο και στο «δυναμικό κοινό» με 19,1%.