Απόκριες στο Άλσος με μουσική, ψητά και μασκαράδες

Απόκριες στο Άλσος με μουσική, ψητά και μασκαράδες
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή ο Διονύσης Σαββόπουλος και ο Μανώλης Μητσιάς και την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου ακολουθεί πάρτι με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

06 Φεβρουαρίου 2020

Το ΑΛΣΟΣ τηρώντας το έθιμο, προσφέρει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικά φτιαγμένο για την Τσικνοπέμπτη, με τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Μανώλη Μητσιά.

Αγαπημένα τραγούδια από τους δυο καλλιτέχνες, μαζί και με άλλα σκωπτικά και αποκριάτικα της μουσικής μας παράδοσης. Τα ντονέρ και τα σουβλιστά δεν θα λείψουν! Δώστου και μπαλόνια, σερπαντίνες και χαρτοπόλεμος. Μασκαράδες ευπρόσδεκτοι.                  

Οι επιλογές φαγητού περιλαμβάνουν τις βασικές συνήθειες του εθίμου, ποικιλία ψητών κρεάτων μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ώρα έναρξης: 21:00


Η πρόσκληση για το μεσημέρι της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου μπορεί να είναι για παιδιά, ωστόσο κάτι μας λέει ότι οι μαμάδες θα το ευχαριστηθούν περισσότερο!

Μπαλλ- ντ΄ανφάν (παιδικό πάρτι μεταμφιεσμένων)

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, έρχεται στο ΑΛΣΟΣ με τις πιο δημοφιλείς επιτυχίες του για μια τρελή Αποκριά. Δίνει μαζί με τον Διονύση Σαββόπουλο, ένα πάρτι μασκέ για τα παιδιά, με τις μαμάδες τους και τους μπαμπάδες τους όπως παλιά: Με τραγούδια, πολύ χορό, σερπαντίνες, μπαλόνια, χαρτοπόλεμο, μασκαράδες, βραβεία καλύτερης μεταμφίεσης και άλλες εκπλήξεις.

Guest star, ο Διονύσης Σαββόπουλος με τραγούδια και ιστορίες για παιδιά.

Ώρα έναρξης: 15:00

Περισσότερα ΕΔΩ και ΕΔΩ