Το Angeleye's Project παρουσιάζει τον νέο του δίσκο

 Το Angeleye's Project παρουσιάζει τον νέο του δίσκο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στις 21 Φεβρουαρίου στο Holywood Stage

06 Φεβρουαρίου 2020

Ο Angeleye’s Project επιστρέφει με νέο δίσκο και προτείνει ένα ιδιαίτερο folk ήχο. Ο δίσκος “For Me” αποτελεί τον δεύτερο αγγλόφωνο προσωπικό δίσκο του Agis Angeleye και ακριβώς όπως και στον πρώτο δίσκο “For you” έτσι και εδώ, τα τραγούδια αναφέρονται σε αληθινές καταστάσεις και σχέσεις του δημιουργού, με άτομα της προσωπικής του ζωής.

Το δεύτερο αυτό project θα περιλαμβάνει 8 τραγούδια γεμάτα easter eggs (στους στίχους και τα video clips) για το πώς τα άτομα για τα οποία έχουν γραφτεί, έχουν επηρεάσει την ζωή του Agis.

Το ειδικό χαρακτηριστικό του “For me”, είναι πως κάθε τραγούδι του δίσκου το ερμηνεύει και ένας άλλος τραγουδιστής, σαν ένας διαφορετικός αφηγητής της κάθε ξεχωριστής ιστορίας.

Folk, country rock στοιχεία, επιρροές από εναλλακτικές μπάντες και προσιτός στίχος που μπορείς να ταυτιστείς, δένουν όλο το άλμπουμ και σε βάζουν άθελα σου στην προσωπική ζωή του καλλιτέχνη.

Τα πρώτα τρία singles κυκλοφορούν ήδη στο website του Angeleye's Project για ακρόαση και δωρεάν κατέβασμα καθώς και στο Youtube όπου μπορείτε να δείτε τα επίσημα video clips.

Στις 21 Φεβρουαρίου, έχουμε την ευκαιρία να τα ακούσουμε ζωντανά στην live παρουσίαση δίσκου, στο Holywood stage, η οποία θα ηχογραφηθεί και θα βιντεοσκοπηθεί.

Ώρα: 22:00