Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Mega

Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του Mega
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εδώ και λίγες ώρες ξεκίνησε η διαφημιστική καμπάνια για το «μεγάλο κανάλι», η οποία «παίζει» με τίτλους δημοφιλών σειρών του.

07 Φεβρουαρίου 2020

Με το σλόγκαν «Mega όπως πάντα!» προετοιμάζει τους τηλεθεατές η «Άλτερ Έγκο», η νέα ιδιοκτήτρια του τηλεοπτικού σταθμού, για την επάνοδό του στην μικρή οθόνη. Ήδη από αργά το απόγευμα τα sites του ομίλου του Βαγγέλη Μαρινάκη «ντύθηκαν» με το λογότυπο του Mega, ενώ ενεργοποιήθηκαν ξανά και τα social media του καναλιού σε Facebook και Instagram -το Twitter παραμένει ακόμα ανενεργό- ανεβάζοντας εικόνες από τη διαφημιστική του καμπάνια (φώτο). Προς το παρόν το site megatv.com παραμένει εκτός λειτουργίας.

Ιδού η επίσημη ανακοίνωση της «Άλτερ Έγκο» για το Mega, που ανέβηκε στο in.gr:

Το Mega επιστρέφει και από σήμερα Παρασκευή ξεκινάει τη μεγάλη του διαφημιστική καμπάνια που προαναγγέλει το νέο ξεκίνημα του ιστορικού καναλιού.

Η δημιουργική ιδέα της καμπάνιας βασίζεται κυρίως σε φράσεις που ενσωματώνουν τίτλους αγαπημένων σειρών του MEGA με χιουμοριστική διάθεση. Οι σειρές αυτές θα παίζουν και πάλι στις οθόνες μας πολύ σύντομα, παράλληλα με πολλές ακόμη νέες εκπομπές, ενημερωτικές, ψυχαγωγικές και αθλητικές.

Πολύ σύντομα λοιπόν «MEGA όπως πάντα»!

Οι αντιδράσεις, όμως, για την επάνοδο του Mega δεν είναι όλες θετικές. Ο Θοδωρής Κολυδάς, επί σειρά ετών μετεωρολόγος του καναλιού στην προηγούμενη περίοδό του, έγραψε σε σχόλιο στα social media πως «το γυαλί ράγισε... τίποτα δεν είναι όπως παλιά...».

Επίσημη ημερομηνία για την επαναλειτουργία του «μεγάλου καναλιού» δεν ανακοινώθηκε ούτε τώρα από την «Άλτερ Έγκο». Ωστόσο η έναρξη της εκστρατείας προώθησής του και το τέλος της «χειμερίας νάρκης» των μέσων κοινωνικής δικτύωσής του, μαρτυρούν πως πλέον όλα μπαίνουν στην τελική ευθεία.