Ο Άγγελος Ανδρεάτος στο El Convento Del Arte

Ο Άγγελος Ανδρεάτος στο El Convento Del Arte
Ακολουθήστε μας στο Google news

Την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου σε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι πλημμυρισμένο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Σαράντη Αλιβιζάτου.

10 Φεβρουαρίου 2020

Θάλασσες/ Ένα Ποτήρι Θάνατο θα Πιω, Αχ Αννούλα Του Χιονιά, Σε Γυρεύω, Το Σημάδι , καθώς και άλλες διαχρονικές επιτυχίες που έχει σφραγίζει με την στιχουργική του πένα ο Σαράντης Αλιβιζάτος, θα ακουστούν από την μελωδική φωνή του καταξιωμένου ερμηνευτή Άγγελου Ανδρεάτου.

Η σπουδαία μεταξύ τους καλλιτεχνική συνύπαρξη, αποτελεί την απόλυτη έκπληξη στα μουσικά δρώμενα και δεν σταματά εδώ, αφού ο Σαράντης Αλιβιζάτος υπογράφει την τελευταία δισκογραφική δουλειά του Άγγελου Ανδρεάτου με τίτλο «Ο Κόσμος Είναι Ψεύτικος» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Heaven Music.

Επιπλέον, έχουν δημιουργήσει πέντε σύγχρονες Επτανησιακές Καντάδες που ερμηνεύουν ο Τάκης Ζαχαράτος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Σπύρος Γραμμένος καθώς και ο ίδιος ο Άγγελος Ανδρεάτος, με την συνέχεια να έπεται…

Ο Άγγελος Ανδρεάτος σημειώνει στο loaded.gr:

«Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν πέντε νέες επτανησιακές καντάδες από την Heaven Music που έγραψα παρέα με τον  στιχουργό  Σαράντη Αλιβιζάτο με γενικό τίτλο "Τα επτάνησα Ταξιδεύουν", σε ενορχήστρωση του Λευκαδίτη Λάμπρου Ανυφαντή.

Τις καντάδες ερμηνεύουν σπουδαίοι καλλιτέχνες όπως ο Τάκης Ζαχαράτος ,ο Γιάννης Ζουγανέλης , ο Παναγιώτης Πετράκης και  ο Σπύρος Γραμμένος ενώ μία καντάδα ερμηνεύω και εγώ.

Πρόκειται για καντάδες με ερωτικά και σατιρικά στοιχεία και ο στόχος μας είναι να μεταδώσουμε το επαντησιακό μουσικό είδος που είναι η καντάδα και στις επόμενες γενιές.

Με αφορμή τη συνεργασία μου με τον σπουδαίο στιχουργό Σαράντη Αλιβιζάτο στις 13 Φεβρουαρίου  και για κάθε δεύτερη Πέμπτη αρχίζω μια σειρά εμφανίσεων σ’ έναν υπέροχο χώρο στην καρδιά της Αθήνας το El convento del arte όπου θα ερμηνεύω τραγούδια αγαπημένα που έχει γράψει ο Σαράντης Αλιβιζάτος  αλλά και τις νέες μας καντάδες. Κάθε φορά θα έχουμε και guest star.

Αυτή την Πέμπτη μαζί μας θα είναι ο  ταλαντούχος και υπέροχος άνθρωπος Παναγιώτης Πετράκης που ερμήνευσε την καντάδα με τίτλο ¨Άσε την τύχη¨. Στόχος μου είναι οι καντάδες να ταξιδέψουν παντού και να αντέξουν στον χρόνο».

Τραγούδι: Άγγελος Ανδρεάτος

Μαντολίνο: Λάμπρος Ανυφαντής

Κιθάρα: Διονύσης Πομόνης

Ακορντεόν: Σπύρος Κωστής

Μουσική επιμέλεια: Λάμπρος Ανυφαντής

Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Σωτήρης Καραμπέτσος

Special Guest: Παναγιώτης Πετράκης

 Ώρα προσέλευσης: 21:30 – Ώρα έναρξης: 22:00

Ο χώρος λειτουργεί από τις 21:30 για φαγητό.