Δικαστήριο για το ραδιόφωνο της ERTopen

Δικαστήριο για το ραδιόφωνο της ERTopen
Ακολουθήστε μας στο Google news

O Πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Παναγιώτης Καλφαγιάννης θα καθίσει στο εδώλιο κατηγορούμενος, όπως λέει, με τον μισό ποινικό κώδικα...

10 Φεβρουαρίου 2020

Και καλείται να παρουσιαστεί στις 24/02/2020 ενώπιον του Θ’ Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών προκειμένου να δικαστεί για το «κατ΄ εξακολούθηση τελεσθέν έγκλημα της λειτουργίας του ραδιοφωνικού σταθμού 106,7 FM ΕΡΤ-OPEN RADIO, χωρίς άδεια ίδρυσης, εγκατάστασης η λειτουργίας».

Ιδού τι αναφέρει σχετικά η ΠΟΣΠΕΡΤ (εξαιρέσαμε τα αποσπάσματα που ηρωποιούν τον Παναγιώτη Καλφαγιάννη):

Όπως φαίνεται αποπειράται η «επικαιροποίηση», της προεκλογικά διατυπωμένης σε ανακοίνωση της ΝΔ απόφασης του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν πρωθυπουργού, ότι δηλαδή «στη νέα ακομμάτιστη ΕΡΤ που είναι αποφασισμένη να επανιδρύσει η ΝΔ, προφανώς δεν θα έχουν καμία θέση οι πάσης φύσεως Καλφαγιάννηδες και οι συμβασιούχοι κομματικοί γκαουλάιτερ του ΣΥΡΙΖΑ». Πέρασαν λίγες εβδομάδες λοιπόν, από τότε που υψηλά ιστάμενο κυβερνητικό στέλεχος, μιλώντας σε εντολοδόχους του «συνδικαλιστές» τους διαβεβαίωνε, ότι σύντομα θα πάρουν ένα «δωράκι» που θα τους ευχαριστήσει και θα τους βοηθήσει στην… αποστολή τους. Το «δωράκι» αυτό δεν στάλθηκε φυσικά από το γραφείο του, αλλά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών με τη μορφή «κλητηρίου θεσπίσματος» εναντίον του προέδρου της ΠΟΣΠΕΡΤ. Πόσο τυχαίο είναι ότι στο δικόγραφο που ήλθε στα χέρια μας πριν λίγες ημέρες υπάρχει χειρόγραφη σημείωση: «Όπως προσδιορισθεί ταχέως»… και προσδιορίσθηκε.

Η ΠΟΣΠΕΡΤ δίνει κι ένα ιστορικό:

Μετά από καταγγελία του γνωστού Παπαουλάκη της ΕΕΤΤ (ήταν αυτός που κατέβασε στις 11 Ιουνίου 2013 τους πομπούς της ΕΡΤ κατ’ εντολή της τότε κυβέρνησης και της DIGEA, σύμβουλος της κας. Ασημακοπούλου και της Ν.Δ.) η αστυνομία είχε συλλάβει τον πρόεδρο Παναγιώτη Καλφαγιάννη και τον τότε ταμία και νυν γ. γραμματέα της ΠΟΣΠΕΡΤ Δημήτρη Κούνη, επειδή ως συνδικαλιστές δεν φίμωσαν την φωνή των εργαζομένων και δεν έριξαν «μαύρο» στο ραδιόφωνο της ERTopen.