Ένα 24ωρο για τη δημοσιογραφία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Ένα 24ωρο για τη δημοσιογραφία από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με αφορμή τον έναν χρόνο από την ίδρυση του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού iMEdD.

10 Φεβρουαρίου 2020

Μια ολόκληρη μέρα με συζητήσεις, σεμινάρια, πρεμιέρες ντοκιμαντέρ, ανακοινώσεις νέων δράσεων και προβολές ταινιών στην εκδήλωση «Journalism Never Sleeps», που διοργανώθηκε από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και το iMEdD στην Σταδίου 3Α, από την Παρασκευή 07/02 μέχρι το Σάββατο 08/02. Για ένα ολόκληρο 24ωρο περίπου 1.000 επαγγελματίες του ευρύτερου χώρου της δημοσιογραφίας έδωσαν το παρόν στην εορταστική εκδήλωση του μη κερδοσκοπικού δημοσιογραφικού οργανισμού του Ιδρύματος, για τον έναν χρόνο λειτουργίας του, με 30 εξ αυτών -από την Ελλάδα και το εξωτερικό- να αναλαμβάνουν ρόλο ομιλητή, trainer ή συντονιστή, μεταλαμπαδεύοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στο κοινό.

Μερικά από τα (πολλά) events που έλαβαν χώρα ήταν:
- Συζητήσεις με θέματα «Δημοσιογραφική Δεοντολογία», «Τεχνητή Νοημοσύνη και Δημοσιογραφία» και «Τα 10 σημαντικότερα γεγονότα της δεκαετίας και πως επηρέασαν τη Δημοσιογραφία».
- Σεμινάρια με θέματα «Εικονική Πραγματικότητα & 360° Βίντεο στη Δημοσιογραφία», «Εισαγωγή στη Δημοσιογραφία Δεδομένων», «Εξεύρεση Πόρων για Δημοσιογραφικά Projects» και «Ψηφιακή Ασφάλεια για Δημοσιογράφους».
- Η δημοσιογραφική πρεμιέρα του νέου ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου, «Αγορά ΙΙ - Δεσμώτες».
- Η παρουσίαση του «Lab», του νεότερου πυλώνα του iMEdD, και της εμπειρίας AR.
- Silent podcasts.
- Μεταμεσονύχτιες προβολές ταινιών δημοσιογραφικού περιεχομένου.