Media News εν τάχει (11/02)

Media News εν τάχει (11/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έρχεται το «Big Brother της νέας εποχής», όπως λένε χαρακτηριστικά οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ...

11 Φεβρουαρίου 2020

Βγήκε στον αέρα το πρώτο τρέιλερ για τον «Μεγάλο Αδελφό» που επιστρέφει σύντομα μέσα από το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Το ριάλιτι που πέρασε κατά το παρελθόν από τις συχνότητες του ΑΝΤ1 και του Alpha στην Ελλάδα, καλεί το τηλεοπτικό κοινό να γίνει μέλος του για μια ακόμη σεζόν. Βασικό του σύνθημα το «Ώρα να ξεφύγεις. Να προχωρήσεις. Να βγεις μπροστά. Να είσαι ο εαυτός σου. Χωρίς όρια, χωρίς τοίχους. Πάρε μια ανάσα και ζήσε το...». Δείτε το τρέιλερ - τόσο εξεζητημένο που λες θα είναι για καμία παράσταση της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση... 

-------------------------

Τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη φιλοξενεί αυτή την Πέμπτη η εκπομπή «Αποτύπωμα» του ΣΚΑΪ, στις 11 και τέταρτο το βράδυ. Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα απαντήσει στα ερωτήματα του Παύλου Τσίμα, σχετικά με την τρομοκρατία, την εγκληματικότητα, τα Εξάρχεια, τις καταλήψεις, το άσυλο, την αστυνομική βία αλλά και την πολιτική του διαδρομή.

-------------------------

«Ταξίδι» στο παρελθόν του έκανε ο ΑΝΤ1, με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του που συμπληρώθηκαν την 31η Δεκεμβρίου του 2019. Ο ιστορικός τηλεοπτικός σταθμός έκανε αναδρομή στα μακροβιότερα προγράμματά του (νυν και πρώην) όπως το «Καλημέρα Ελλάδα» από το 1992, ο «Πρωινός Καφές» από το 1991, η «Λάμψη» των 3.457 επεισοδίων και το «Καλημέρα Ζωή» των 3.179 επεισοδίων.

-------------------------

Στο Πήλιο ταξιδεύει το «Akis' Food Tour», την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.00. Ο Άκης Πετρετζίκης και η κάμερα του Alpha περιηγούνται στην Μακρυνίτσα, την Πορταριά, τον Άγιο Λαυρέντιο και τον Παγασητικό Κόλπο, μαγειρεύοντας φαγητά της περιοχής και κάνοντας διάφορες δραστηριότητες πέραν της γαστρονομίας.

-------------------------

Το «ραντάρ» του Ρυθμού 94.9 ενεργοποιήθηκε και ψάχνει ακροατές για να τους δώσει μέχρι και 1.500 ευρώ κάθε εβδομάδα. Από τις 07.00 μέχρι τις 10.00 οι «Mappes» Δημήτρης Ουγγαρέζος, Stam Din Dan Done και Ιωάννα Λαϊου θα δίνουν τρία στοιχεία στον αέρα, και όποιος ακροατής τα έχει όλα θα πρέπει να τηλεφωνήσει στον ραδιοσταθμό μέσα σε 5 λεπτά για να κερδίσει τα χρήματα.

-------------------------

Να δώσουν ένα φιλί στο κατοικίδιό τους, καλεί τους ακροατές του το «Breakfast Club» του Zoo 90.8. Με αφορμή την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, ο ξένος ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης καλεί τους fans του να εκδηλώσουν έμπρακτα την αγάπη τους στον πιο «πιστό» φίλο τους, βγάζοντας μια φωτογραφία και στέλνοντάς την στο Viber του Zoo 90.8, το 6946699510, για να μπουν αυτόματα σε κλήρωση. Στις 14 Φεβρουαρίου θα ανακοινωθεί ο νικητής ή η νικήτρια που θα κερδίσει ένα κόσμημα σε σχήμα καρδιάς, μια ειδικά φτιαγμένη τούρτα, γεύμα για δύο σε εστιατόριο και πολλά δώρα για το κατοικίδιό του/της.