Media News εν τάχει (12/02)

Media News εν τάχει (12/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Ανανέωσε με τον Alpha η Ναταλία Γερμανού.

12 Φεβρουαρίου 2020

Η έμπειρη παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται!», της Σαββατοκυριακάτικης μεσημεριανής εκπομπής που τα πηγαίνει πολύ καλά στους πίνακες τηλεθέασης εδώ και δύο χρόνια, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού. «Οι καλύτερες σχέσεις χτίζονται με βάση τα αμοιβαία συναισθήματα κι έτσι o Alpha με χαρά εμπιστεύεται και πάλι την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου στα έμπειρα χέρια της Ναταλίας Γερμανού, όπως και η ίδια δείχνει την εμπιστοσύνη της στο δυναμικό και τις προθέσεις του σταθμού», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

-------------------------

Έρχεται στον ΑΝΤ1 για μια ακόμη σεζόν το «Your Face Sounds Familiar», που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 20.45. Στην παρουσίαση παραμένει η Μαρία Μπεκατώρου, όμως η κριτική επιτροπή θα είναι διαφορετική σε σχέση με πέρσι, εν προκειμένω με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα, Αλέξη Γεωργούλη και Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Οι 10 νέοι παίκτες είναι οι Μαρία Ανδρούτσου, Ευρυδίκη, Κατερίνα Κουκουράκη, Λάμπης Λιβιεράτος, Δανάη Λουκάκη, Στέφανος Μουαγκιέ, Ηλίας Μπόγδανος, Τάνια Μπρεάζου, Νικόλας Ραπτάκης και Γιώργος Χρανιώτης. Οι νικητές κάθε επεισοδίου να προσφέρουν τα χρήματα της αμοιβής τους σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, όπως κάθε χρόνο.

-------------------------

Και φέτος η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης θα περιγράψουν για λογαριασμό της ΕΡΤ τους ημιτελικούς και τον μεγάλο τελικό της Eurovision, αυτή τη χρονιά ζωντανά από το Rotterdam Ahoy της Ολλανδίας από τις 12 εως τις 16 Μαϊου. Το επιτυχημένο δίδυμο παρουσιαστών βρίσκεται κάθε χρόνο στις «γιουροβιζιονικές» επάλξεις από το 2013.

-------------------------

Νέο επεισόδιο μέσα από το κανάλι της στο YouTube ετοιμάζεται να βγάλει η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα», αυτή τη φορά με πλήρη θεματολογία και σε live stream. Παρόλο που η εκπομπή δεν έχει βρει ακόμα τηλεοπτική στέγη, μετά το επεισοδιακό «διαζύγιό» της με τον ΣΚΑΪ, το αφιέρωμά της στο GNTM είχε πολύ μεγάλη απήχηση, μετρώντας μέχρι τώρα 350 χιλιάδες views.

-------------------------

Στη συχνότητα του Open «μετακομίζει» το «Fatsabook», η ταξιδιωτική εκπομπή του Κώστα Μάντζιου που μετρά αισίως 13 χρόνια παρουσίας στην τηλεόραση. Η πρεμιέρα της στο «ανοιχτό κανάλι» θα γίνει ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, την ερχόμενη Παρασκευή στην 01.15 τη νύχτα, με πρώτο προορισμό την Κωνσταντινούπολη.