Valentine is coming to town

Valentine is coming to town
Ακολουθήστε μας στο Google news

Και το Loaded.gr σας παρουσιάζει τα live στο πνεύμα της Valentine s Day γιατί η 14η Φεβρουαρίου θέλει και μουσική!

13 Φεβρουαρίου 2020

Και τι καλύτερο να περάσουμε τη μέρα στο Μέγαρο Μουσικής όπου η Δήμητρα Γαλάνη θα δώσει δύο μεγάλες συναυλίες (14 και 15 Φεβρουαρίου) με τίτλο «Έρωτα εσύ…».

Μαζί με την Κατερίνα Πολέμη, τον Ευστάθιο Δράκο και έξι μουσικούς, θα δώσουν μια νέα προσέγγιση και θα φέρουν στο φως τα ωραιότερα ερωτικά τραγούδια κάθε εποχής από το ελληνικό και παγκόσμιο ρεπερτόριο. Ειδική συμμετοχή: η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη.

ΕΔΩ

 

Του Αγίου Βαλεντίνου με Διονύση Σαββόπουλο και Μανώλη Μητσιά στο Άλσος οι οποίοι θα κάνουν αφιέρωμα στο ερωτικό τραγούδι. Λόγω της ημέρας, το αγαπημένο ζευγάρι του Άλσους θα γιορτάσει τον Άγιο Βαλεντίνο με ζευγάρια, βαλεντίνες, βαλεντίνους και μη.

ΕΔΩ

 

 

 

Oύτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις. Ούτε τέσσερις. Πέντε valentines «dayz» φέτος ο Σπύρος Γραμμένος ο οποίος γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο επί πέντε μέχρι τις 13 Μαρτίου στο Σταυρό του Νότου plus. Αφού, ούτε αυτός το χόρταινε, ούτε εσείς χωρούσατε.

ΕΔΩ

 

 

Οι Era Musicale έρχονται στον IANO με τη μουσική παράσταση «Music of the Night», ερμηνεύοντας τραγούδια για την αγάπη και τον έρωτα από τα αριστουργήματα του μουσικού θεάτρου και της οθόνης.

ΕΔΩ

 

 

 

«Στις 7 γνωριζόμαστε και στις 14 ερωτευόμαστε», ήταν το αρχικό σλόγκαν για τις εμφανίσεις της τετράδας ΔάκηΜαντώΠωλίνα και Μπίγαλη οι οποίοι τελικά θα περάσουν και τον Μάρτιο στο Κύτταρο.

ΕΔΩ

 

 

Τον Άγιο Βαλεντίνο όμως γιορτάζει και το Half Note. Στη σκηνή ανεβαίνει ο Ίαν Στρατής και μαζί με ένα μουσικό τρίο μουσικών, θα μας πει τραγούδια για τον έρωτα.

It's a date!

ΕΔΩ

 

 

Έρωτας και μουσείο ταιριάζουν; Κι όμως!

Η μηνιαία σειρά συναυλιών του Ιδρύματος Β&Ε ΓουλανδρήJazz στο Μουσείο, αναδεικνύει τη μουσική όψη του έρωτα μέσα από ένα αφιέρωμα στις συνθέσεις των George Gershwin και Cole Porter από το τρίο του Παντελή Μπενετάτου.

ΕΔΩ

 

 

Tο JazzéCafé, προτείνει για την βραδιά των ερωτευμένων το Valentine'Night με τον κορυφαίο πιανίστα, Γιώργο Κοντραφούρη σ' ένα ντουέτο με την πιανίστα και τραγουδίστρια Δήμητρα Κοκκινοπούλου.

ΕΔΩ

 

 

 

Αν πάλι έχετε όρεξη για χορό μέχρι τελικής πτώσης, το Death Disco σας προσκαλεί στο πρώτο αγιοβαλεντινιάτικο πάρτι του (και με μια μικρή δόση καρναβαλιού). Πάρτε το αγόρι σας, το κορίτσι σας, τον φίλο σας, τη φίλη σας ή αν δεν έχετε τίποτα απ' όλα αυτά, πάρτε τον εαυτό σας και ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τα πιο αγαπημένα 80's, 90's και 00's τραγούδια.

Dj's: Panos Panagiotakos & Δούκας Σεβαστός (Leo Skiadas)

ΕΔΩ

 

 

To Booze για του Αγίου Βαλεντίνου, δε θα περιοριστεί σε σοκολάτα και αρκουδάκια αλλά θα προσφέρει αγάπη, χορό και αλκοόλ. Μαζί με τις drag Reject_001 aka LEX, Cука De La Bлят (Γεωργιος Καρασαββιδης) και για πρώτη φορά η Efi Kephi.Τις μουσικές θα επιλέγουν οι Rrose Selavy και Ειρήνη Καραόγλου και υπόσχονται δυνατά beats, από electronica, synth pop, electro porn, uptempo, techno, rap rave, R&B.

ΕΔΩ

 

 

 (H φωτό από τις μοναδικές Think Pig)