Media News εν τάχει (13/02)

Media News εν τάχει (13/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Με επιστροφές και νέες εκπομπές η ΕΡΤ1, από την ερχόμενη Δευτέρα.

13 Φεβρουαρίου 2020

Συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη η Μάριον Μιχελιδάκη συνεχίζει πλέον μόνη της και θα παρουσιάζει την εκπομπή «Επι-κοινωνία» από τις 10.15 εως τις 12.00. Ο Κώστας Λασκαράτος μετακινείται στην μεσημεριανή ζώνη μαζί με την Χρύσα Παπασταύρου και τον Κώστα Παπαχλιμίντζο (ex Παραπολιτικά 90.1) στην εκπομπή «Συνδέσεις», από τις 13.00 εως τις 15.00. Τέλος, τον επόμενο μήνα επιστρέφει στην ΕΡΤ ο Πάνος Χαρίτος με μια εκπομπή έρευνας-ντοκιμαντέρ σε χώρες του εξωτερικού όπου λαμβάνουν χώρα σημαντικές εξελίξεις που αφορούν την ευρύτερη περιοχή μας.

-------------------------

Σε πιο ροκ και «έντεχνες» μελωδίες το νέο επεισόδιο του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», στον ΣΚΑΪ. Το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου είναι αφιερωμένη στον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα τραγουδήσει μαζί με τον Χρήστο Θηβαίο, τον Μπάμπη Στόκα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, την Τζώρτζια, την Βιολέτα Ίκαρη και τον Απόστολο Μόσιο.

-------------------------

Εκτός από το «Άν...» την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου (ΕΔΩ περισσότερα), ο Alpha εξασφάλισε για το πρόγραμμά του μια ακόμα ταινία που «έσπασε ταμεία» (διεθνώς, αυτή τη φορά). Ο λόγος για το «Avengers: Infinity War», που θα μεταδοθεί σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την ερχόμενη Κυριακή στις 21.00.