«Ο Arena 89.4 δεν παίζει πια για σένα»

«Ο Arena 89.4 δεν παίζει πια για σένα»
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Λουκέτο» έβαλε ο αθλητικός ραδιοσταθμός της Θεσσαλονίκης, μετά από 7 χρόνια.

17 Φεβρουαρίου 2020

Με μια ανακοίνωση που ανέβασε στο site του Arena 89.4, ο ιδιοκτήτης του σταθμού Δημήτρης Παπαϊωάννου γνωστοποίησε την απόφασή του να αναστείλει τη λειτουργία του. Η αιτία για την παραπάνω ενέργεια, σύμφωνα με τον ίδιο, είναι το «τοξικό αθλητικό τοπίο» που «βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό» και εξάντλησε την υπομονή του. Παρακάτω η ανακοίνωση του Δημήτρη Παπαϊωάννου που είναι αναρτημένη στο arenafm.gr:

Ο ArenaFM 89,4 δεν παίζει πιά για σένα.

Πριν από μερικά χρόνια είχα ένα όραμα, ένα αθλητικό ραδιόφωνο αντάξιο της πόλης μας.

Το ήθελα, το στήριζα και το πλήρωνα ακριβά ελπίζοντας ότι θα φτάσει τον στόχο του.

Σήμερα πιστεύω ότι ο κόπος, τα χρήματα και η ψυχή των ανθρώπων δεν είναι αρκετά για να αλλάξουν το τοξικό αθλητικό τοπίο που βολεύει μόνο αυτούς που κερδίζουν από αυτό.

Από σήμερα αποφάσισα να σταματήσει η λειτουργία του ArenaFM 89,4 ως αθλητικό ραδιόφωνο.

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους και συνεργάτες, έναν-έναν ξεχωριστά, να τους ζητήσω συγνώμη γιατί δεν καταφέραμε να φτάσουμε στο τέρμα, αλλά η υπομονή έχει και τα όριά της.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

Ο Arena 89.4 εξέπεμπε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης τα τελευταία 7 χρόνια, από τον Μάρτιο του 2013, αρχικά από τον Δημήτρη Παπαϊωάννου και τον Νίκο Πετρουλάκη, με τον δεύτερο να αποχωρεί από το πρόγραμμα και το μετοχικό σχήμα του ραδιοσταθμού 4 χρόνια αργότερα. Στις τελευταίες ακροαματικότητες της «συμπρωτεύουσας» (02/09-08/12) είχε πολύ υψηλό μερίδιο της τάξεως του 6,9%, όντας στην 8η θέση της λίστας.

Για ένα διάστημα εξέδιδε και την δική του αθλητική εφημερίδα, την «Arena Press», και εξέπεμπε στην Αττική μέσω του Paradise 101.6. Προς το παρόν ο Arena 89.4 παίζει μόνο μουσική.