Εδώ οι καλές προσκλήσεις για τα live της εβδομάδας

Εδώ οι καλές προσκλήσεις για τα live της εβδομάδας
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το loaded.gr και αυτήν την εβδομάδα σας στέλνει στα καλύτερα και εσείς δεν έχετε παρά να δηλώσετε τη συμμετοχή σας.

17 Φεβρουαρίου 2020

Ιδού λοιπόν οι προσκλήσεις μας:

Ο Ζήσης Ρούμπος και ο Αριστοτέλης Ρήγας συνεχίζουν στο Premise Comedy Club. Και οι δύο είναι σπεσιαλίστες στο είδος του stand up comedy και παρουσιάζουν την double bill παράσταση stand up comedy και μουσικής κωμωδίας με τον τίτλο Χάσταγκ. Για να βρεθείτε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στο Premise Comedy Club στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «comedy».

Οι νικητές είναι:

Αντώνης Δραμπατζάνος

Άννα Φωτοπούλου

Ιωσήφ Γάτσελος

Περισσότερα ΕΔΩ

Η Μαρίζα Ρίζου συνεχίζει στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου κάθε Παρασκευή έχοντας στις αποσκευές της όχι μόνο παλαιά αλλά και νέα τραγούδια από την τρίτη δισκογραφική της δουλειά. Αν θέλετε να την δείτε από κοντά την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου,  στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Ρίζου».

Οι νικητές είναι:

Ράνια Μαλισιόβα

Ντέπυ Ιορδάνου

Περισσότερα ΕΔΩ

Έναν όροφο κάτω βρίσκεται η Μαρία Παπαγεωργίου. Και εκείνη κάθε Παρασκευή εμφανίζεται στο Club του Σταυρού του Νότου. Εμείς έχουμε προσκλήσεις για τις 21 Φεβρουαρίου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Παπαγεωργίου».

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail.

Περισσότερα ΕΔΩ

Και περνάμε απέναντι για να συναντήσουμε τον Σπύρο Γραμμένο. Μπορεί η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου να πέρασε εκείνος όμως θα τη γιορτάζει για τέσσερις Παρασκευές ακόμα στο Σταυρό του Νότου Plus. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στείλετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Γραμμένος».

Οι νικητές είναι:

Μιχάλης Τσεσμετζής

Κώστας Γεωργίου

Περισσότερα ΕΔΩ

Πριν ένα χρόνο είχε εγκαινιάσει το Πειραιώς 131. Φέτος, η Πέννυ Μπαλτατζή ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του τις Παρασκευές. Εάν θέλετε να δείτε από κοντά αυτό το λαμπερό και ταλαντούχο κορίτσι,κερδίζοντας προσκλήσεις εισόδου, την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου, στέλνετε e-mail στo [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Πέννυ".

Οι νικητές είναι:

Παναγιώτης Ρηγόπουλος

Ελίζα Κοκκινάκη

Περισσότερα ΕΔΩ

Υπάρχει κάποιος που να μη θέλει να δει την Έλλη Πασπαλά να τραγουδάει jazz; "Elly loves jazz" και στις 23 Φεβρουαρίου στο Πειραιώς 131 με καλεσμένο τον Γιώργο Περρή. Το loaded.gr εξασφάλισε για εσάς διπλές προσκλήσεις εισόδου. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail με το ονοματεπώνυμό σας στο [email protected] γράφοντας τη λέξη "Ελλη".

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail.

Περισσότερα ΕΔΩ