Εκοψε την πίτα του και ο ΑΝΤ1 σε φάση πάρτι

Εκοψε την πίτα του και ο ΑΝΤ1 σε φάση πάρτι
Ακολουθήστε μας στο Google news

H καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ομίλου στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας.

18 Φεβρουαρίου 2020

Εκεί, τη Δευτέρα, «όλα τα πρόσωπα του Ομίλου γιόρτασαν μαζί την επιτυχία της περσινής χρονιάς και αντάλλαξαν τις πιο θερμές ευχές για το 2020». Παρόντες όλοι, ο Πρόεδρος του Ομίλου, Θοδωρής Κυριακού, το δυναμικό του ΑΝΤ1, η διοίκηση και οι εργαζόμενοι όλων των εταιρειών που απαρτίζουν τον Όμιλο.

Το ρόλο της οικοδέσποινας ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια. «Η σημερινή ημέρα είναι πολύ σημαντική για μένα. Είναι μια μέρα που μας φέρνει όλους κοντά για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του 2019, αλλά και τη συμπλήρωση των 30 χρόνων κυρίαρχης παρουσίας μας στο τηλεοπτικό τοπίο. 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΝΤ1 από τον αείμνηστο Μίνω Κυριακού» είπε ο Θοδωρής Κυριακού. «Κάποιοι είστε στον ΑΝΤ1 από το ξεκίνημά του. Άλλοι ήρθατε στη συνέχεια. Σήμερα όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1 είμαστε εδώ, ενωμένοι και έτοιμοι να γράψουμε, με την ίδια επιτυχία, το επόμενο κεφάλαιο της μεγάλης ιστορίας του καναλιού».

Από τη σκηνή πέρασαν ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Λίτσα Πατέρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Γιώργος Λέντζας με τον Άγγελο Γιακουμίδη, ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον Ηλία Φουντούλη και ο Τάσος Τέλλογλου με τον Αντώνη Φουρλή.