Media News εν τάχει (20/02)

Media News εν τάχει (20/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Mega Sports Weekend» με στιγμές από το παρελθόν του «μεγάλου καναλιού».

20 Φεβρουαρίου 2020

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στις 12 το μεσημέρι, θα κάνει την πρεμιέρα της η νέα αθλητική εκπομπή του Mega που θα παρουσιάζουν ο Αντώνης Κατσαρός, η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου, ο Παναγιώτης Περπερίδης και η Ζωή Δημητράκου. Στο στούντιο του «Mega Sports Weekend» θα βρίσκονται ως guests, στο άνοιγμα της αυλαίας του, και δύο πρόσωπα από το παλιό αθλητικό τμήμα του «μεγάλου καναλιού», ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος και ο Κώστας Βερνίκος, για να συνδέσουν το παρελθόν με το παρόν του Mega.

-------------------------

«Στην Υγειά μας ρε παιδιά» με αφιέρωμα στην Ελένη Βιτάλη. Αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ, και μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, η εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου θα έχει ως τιμώμενο πρόσωπο την μεγάλη λαϊκή ερμηνεύτρια. Εκεί θα τραγουδήσει μαζί με τους Χρήστο Νικολόπουλο, Δημήτρη Μπάση, Μελίνα Ασλανίδου, Ελεονόρα Ζουγανέλη, Φωτεινή Βελεσιώτου, Μάνο Αχαλινωτόπουλο, Αγγελική Τουμπανάκη, Κώστα Μερετάκη, Νίκο Φιλιππίδη, Γιώργο Κωτσίνη και Νίκο Ξύδη με τους «Τζουμ».

-------------------------

Η ηθοποιός και πρώην ραδιοφωνική παραγωγός του VFM 88.3, Μαρία Κωνσταντάκη, και η frontwoman των «Μπλε», Τζώρτζια Κεφαλά, φιλοξενούνται στο δεύτερο επεισόδιο της νέας ψυχαγωγικής εκπομπής «Σημείο Συνάντησης», την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στις 23.15 στην ΕΡΤ1. Αμφότερες θα απαντήσουν στις ερωτήσεις του Μιχάλη Προβατά για το παρελθόν τους, την καριέρα τους, τις επιθυμίες για τη ζωή τους, τις φοβίες τους, τον γάμο, την μητρότητα, την οικογένεια κ.ά.

-------------------------

Ενημερωτικό αφιέρωμα στον ρόλο που διαδραματίζει η Ελλάδα στα Βαλκάνια από την ΕΡΤ3, με αφορμή την διϋπουργική σύνοδο Υπουργών Εξωτερικών στη Θεσσαλονίκη για τα δυτικά Βαλκάνια, την Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, και την ελληνοβουλγαρική διάσκεψη της Αλεξανδρούπολης, δύο μέρες αργότερα. Το έργο αυτό θα αναλάβουν για το τριήμερο 24-26/02 οι εκπομπές «Κάθε μέρα Ελλάδα» (στις 10.00), «ΣΥΝ» (Δευτέρα στις 15.00, Τρίτη και Τετάρτη στις 16.30) και «Με πυξίδα την Ευρώπη» (Τρίτη στις 19.00), μαζί με τα δελτία ειδήσεων του καναλιού και τον 102 FM.

-------------------------

«Σκουπίδια» χαρακτήρισε η τωρινή διοίκηση της ΕΡΤ το πρόγραμμα που προμηθευόταν η δημόσια τηλεόραση με το προηγούμενο διοικητικό καθεστώς. Αυτό ειπώθηκε στην συνάντηση που είχε ο πρόεδρος της ΕΡΤ, Κωνσταντίνος Ζούλας, και το μέλος του ΔΣ Νίνο Ελματζόγλου με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Παραγωγών Κινηματογράφου - Τηλεόρασης - Βίντεο και Πολυμέσων. Οι παραγωγοί δήλωσαν ότι υπάρχουν προθέσεις από την ΕΡΤ να αλλάξει προς το καλύτερο, ωστόσο η συνάντηση «δεν τους ικανοποίησε».

-------------------------

«Πανηγυρίζουν» στον Σπορ FM 94.6 για τις επιδόσεις του στις ετήσιες ακροαματικότητες. Εκεί το αθλητικό ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ κατέγραψε ποσοστό 7,1% επί των ακροατών και 5,8% επί του πληθυσμού, το διάστημα από τις 11/02/2019 εως τις 10/02/2020, και παρέμεινε ο Νο.1 αθλητικός ραδιοσταθμός της πόλης.

-------------------------

Την συμπαράστασή της στον πρόεδρο της ΠΟΣΠΕΡΤ, Παναγιώτη Καλφαγιάννη, εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η ΕΤΕΡ, με αφορμή την δίωξή του για την λειτουργία χωρίς άδεια του ραδιοφώνου της ERTopen στους 106.7. Αντ' αυτού η Ένωση Τεχνικών Ραδιοφωνίας ζήτησε από την ΕΕΤΤ και τους εισαγγελείς να ερευνήσουν τον «πειρατή» που εκπέμπει στους 99.5, την συχνότητα του πάλαι ποτέ Βήμα FM.