Media News εν τάχει (24/02)

Media News εν τάχει (24/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Έναν χρόνο μετά το επίσημο λανσάρισμά της, η ΕΡΤ Sports ενισχύεται με εκπομπές και «μεταγραφές».

24 Φεβρουαρίου 2020

Από αυτή την εβδομάδα το δημόσιο αθλητικό κανάλι εντάσσει στην βραδινή του ζώνη και ζωντανό πρόγραμμα. Η αρχή θα γίνει απόψε στις 23.30 με την εκπομπή «Football Talk», που θα παρουσιάζει κάθε Δευτέρα ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος και θα δίνει έμφαση στην ποδοσφαιρική δράση του Σαββατοκύριακου. Τις Τετάρτες και την ίδια ώρα θα παίρνει τη σκυτάλη το «Basket Talk» με τον Αντώνη Καλκαβούρα, ο οποίος προέρχεται από το παλιό Mega, που θα είναι αφιερωμένο στην μπασκετική επικαιρότητα. Τέλος, τις Παρασκευές θα μεταδίδεται η «Σπορ Ατζέντα» με την Έλενα Μπουζαλά, που θα εστιάζει στο πρόγραμμα τις ερχόμενης αγωνιστικής και θα δίνει και προτάσεις για ταινίες, από τον Αλέξανδρο Ρωμανό Λιζάρδο.

-------------------------

Πρεμιέρα απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα και για το «Nega Talk», το νέο talk show του Mega που θα παρουσιάζει η Αθηναϊς Νέγκα, με πρώτο καλεσμένο τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. Ο δημοφιλής ηθοποιός και σκηνοθέτης θα μιλήσει για την προετοιμασία της νέας του ταινίας, τη ζωή στις ΗΠΑ όπου έχει πλέον εγκατασταθεί, ιστορίες από γυρίσματα παλιότερων δημιουργιών του και (φυσικά) για το «μεγάλο κανάλι», στο οποίο έκανε την παρθενική του τηλεοπτική εμφάνιση.

-------------------------

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης η Αγγελική Νικολούλη. Το «Φως στο Τούνελ» τερμάτισε πρώτο στις ώρες προβολής του και την περασμένη Παρασκευή, σημειώνοντας 20,9% στο σύνολο, 18,7% στο «δυναμικό κοινό» και 27,6% στις γυναίκες, αφήνοντας πίσω με μεγάλη διαφορά τον ανταγωνισμό. Αναμφισβήτητα ένα από τα πιο «δυνατά χαρτιά» του Alpha.