Ηλεκτρονικά Sessions από το Γαλλικό Ινστιτούτο

Ηλεκτρονικά Sessions από το Γαλλικό Ινστιτούτο
Ακολουθήστε μας στο Google news

Στα νέα ραντεβού που προτείνει το Γαλλικό Ινστιτούτο στο κοινό, είναι μια διαφορετική συνάντηση με την γαλλική και την ελληνική ηλεκτρονική σκηνή, την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα.

24 Φεβρουαρίου 2020

Η γαλλική και η ελληνική ηλεκτρονική σκηνή σας δίνουν ραντεβού στο καφέ του Γαλλικού Ινστιτούτου. Τις τελευταίες Πέμπτες κάθε μήνα, Ιανουάριο με Μάρτιο και Σεπτέμβρη με Νοέμβρη, ελάτε για ποτό στην οδό Σίνα σε ένα… ηλεκτρισμένο after work.

Επόμενος καλεσμένος των Ηλεκτρονικών Sessions, την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου ο Dj Nikko Patrelakis.

Ο Νίκος Πατρελάκης ζει στην Αθήνα και δημιουργεί ήχο & εικόνα.

Κυκλοφορεί albums και singles με ηλεκτρονικό/fusion ήχο σε όλο τον κόσμο, για δύο δεκαετίες. Κομμάτια του έχουν συμπεριληφθεί σε δεκάδες διεθνείς συλλογές. Έχει γράψει και παράγει μουσική για θεατρικές παραστάσεις, ταινίες, ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, μουσικά θέματα για τελετές και διεθνείς εκδηλώσεις.

‘Έχει συμβάλλει, από τα 90’s μέχρι σήμερα, στη δημιουργία της ελληνικής dj κουλτούρας και της dance σκηνής, με residencies και guests dj sets στα μεγαλύτερα club της χώρας.

Σκηνοθέτησε και παρήγαγε τα visuals για το ιστορικό live της επανένωσης των Στέρεο Νόβα, στο ΠΚΙΣΝ, ενώ φέτος σκηνοθέτησε και δημιούργησε τα visuals για το έργο του Κ. Βήτα «Ο κόσμος είναι ένας» σε ποίηση Γ. Ρίτσου, στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής.

Αυτό τον καιρό δημιουργεί το έκτο προσωπικό του album.

Ο προγραμματισμός των sessions ηλεκτρονικής μουσικής έγινε σε συνεργασία με την ομάδα Rave Atlas.

Με την υποστήριξη: Absolut Vodka

Ώρα: 20.00

Καφέ του Γαλλικού Ινστιτούτου Ελλάδος