Media News εν τάχει (26/02)

Media News εν τάχει (26/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

«Πατρινό καρναβάλι για πάντα» στην ΕΡΤ.

26 Φεβρουαρίου 2020

Ζωντανά από την ΕΡΤ2, την ERT World και τα διαδικτυακά μέσα της δημόσιας τηλεόρασης θα μεταδοθεί η δημοφιλέστερη καρναβαλική παρέλαση της χώρας, την ερχόμενη Κυριακή 1 Μαρτίου στις 14.00. Περίπου 40 χιλιάδες «μασκαρεμένου» κόσμου θα διασχίσει το κέντρο της πόλης σε μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων, με κεντρικό σύνθημα το «υπέρ, περί, ανά - κύκλο κάνω στη χαρά». Παρουσιαστές του Πατρινού Καρναβαλιού θα είναι η Νατάσσα Τραγουστή και ο Μιχάλης Μπαϊρακτάρης.

-------------------------

Συνεχίζει τις «υψηλές πτήσεις» στους πίνακες τηλεθέασης το «Special Report» του ΑΝΤ1. Η εκπομπή έρευνας του Τάσου Τέλλογλου και του Αντώνη Φουρλή σημείωσε χθες ποσοστό 19,9% στο σύνολο και 18,7% στο «δυναμικό κοινό». Μάλιστα, σε επί μέρους γυναικεία κοινά έφτασε το 23,6%.

-------------------------

Τον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Ηλία Μόσιαλο φιλοξενεί ο Παύλος Τσίμας στο «Αποτύπωμα» αυτής της εβδομάδας. Την Πέμπτη στις 23.15 ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης ξεναγεί τον ΣΚΑΪ στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, και απαντά σε ερωτήματα για τη γραφειοκρατία και το ελληνικό δημόσιο, ενώ ο πρώην Υπουργός Επικρατείας και καθηγητής Πολιτικής της Υγείας του LSE μιλά για τον κορωνοϊό.

-------------------------

Την ίδια μέρα στις 12 τα μεσάνυχτα, η εκπομπή «360°» της Σοφίας Παπαϊωάννου μιλά με δύο αυτοδημιούργητους επιχειρηματίες, τον John Catsimatidis και τον Νίκο Δρανδάκη. Αμφότεροι μιλούν στην κάμερα του Alpha για το πως κατάφεραν και δημιούργησαν την μεγάλη περιουσία τους, τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην αρχή, τις ευκαιρίες που εκμεταλλεύτηκαν και τις ιδέες που έχουν για το μέλλον.

-------------------------

Πρεμιέρα απόψε στις 12 τα μεσάνυχτα για το «Mega Papers», την εκπομπή έρευνας του Mega που θα παρουσιάζει ο Χάρης Καρανίκας. Παρακάτω το τρέιλερ του πρώτου επεισοδίου, που θα ασχοληθεί με τα κυκλώματα διακινητών που δρούν στην Τουρκία και την Ουκρανία:

-------------------------

Νέα πρωινή Σαββατοκυριακάτικη εκπομπή στην ΕΡΤ1. Από το άλλο Σάββατο 7 Μαρτίου στις 09.00 ο Χρήστος Παγώνης και η Νίνα Κασιμάτη θα παρουσιάζουν τις «Επιλογές», έχοντας ως επίκεντρο την κοινωνία, την οικονομία, τον πολιτισμό και τους ανθρώπους που αγωνίζονται, οραματίζονται και δημιουργούν.

-------------------------

Ο Μίμης Δομάζος στον Αθήνα 9.84. Αυτή την Παρασκευή στις 6 το πρωί η Δέσποινα Μπαρδάκου φιλοξενεί στο στούντιο του δημοτικού ραδιοσταθμού της Αθήνας τον «Στρατηγό» του ελληνικού ποδοσφαίρου και μια από τις μεγαλύτερες δόξες του Παναθηναϊκού, για να «παίξουν μπάλα» στα ερτζιανά.