Media News εν τάχει (27/02)

Media News εν τάχει (27/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Σε καρναβαλικούς ρυθμούς ο ΣΚΑΪ, παρά την... απαγόρευση του Υπουργείου Υγείας.

27 Φεβρουαρίου 2020

Το ερχόμενο Σάββατο στις 9 το βράδυ το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα έχει αποκριάτικη ατμόσφαιρα, με τους Θοδωρή Φέρρη, Γιάννη Καψάλη, Άκη Δείξιμο, Ζόζεφιν, Γιώργο Λιβάνη, Βασίλης Πορφυράκης, Κατερίνα Ευγενικού και Γεωργία Παπαγαλάνη θα τραγουδήσουν γνωστές επιτυχίες για τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ. Ίσως το μόνο πράγμα που θα θυμίζει καρναβάλι το προσεχές Σαββατοκύριακο, μετά το σημερινό «λουκέτο» σε όλες τις παρελάσεις λόγω του κορωνοϊού... Ιδού και το τρέιλερ της εκπομπής:

-------------------------

Με τον κορωνοϊό, όπως είναι φυσικό, θα ασχοληθεί η εκπομπή υγείας του Alpha, «Οδηγός καλής ζωής». Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης θα μιλήσει με τους λοιμωξιολόγους Σωτήρη Τσιόδρα και Παναγιώτη Γαργαλιάνο, και τον διευθυντή του ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ Ανδρέα Μεντή για την επικινδυνότητα, τη μετάδοση αλλά και την αντιμετώπιση του COVID-19, και με την ψυχολόγο Ίλια Θεοτοκά για την ανησυχία και τον φόβο που επικρατεί στην κοινωνία λόγω του ιού.

-------------------------

Αφιερωμάτων συνέχεια από την ΕΡΤ στον Κώστα Βουτσά. Αύριο στις 10.30 η ΕΡΤ2 θα μεταδώσει σε επανάληψη το επεισόδιο του ιστορικού «Μονογράμματος», από το 2012, που ήταν αφιερωμένο στον μεγάλο Έλληνα ηθοποιό που «έφυγε» χθες από τη ζωή.