Media News εν τάχει (28/02)

Media News εν τάχει (28/02)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Εβδομάδα με «μπάλα», η ερχόμενη, για το Mega και το Open.

28 Φεβρουαρίου 2020

Το «μεγάλο κανάλι», έχοντας «κληρονομήσει» από το One Channel τα δικαιώματα του Κυπέλλου Αγγλίας, θα μεταδόσει ζωντανά το ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και τη Λίβερπουλ στο «Stamford Bridge», και την αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Ντέρμπι Κάουντι. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΡΙΤΗ 03/03
21.45 Τσέλσι-Λίβερπουλ
Περιγραφή: Μιχάλης Τσώχος
Σχόλιο: Αντώνης Κατσαρός

ΠΕΜΠΤΗ 05/03
21.45 Ντέρμπι Κάουντι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Περιγραφή: Αντώνης Κατσαρός
Σχόλιο: Μιχάλης Τσώχος

-------------------------

Με δύο αγώνες και το «ανοιχτό κανάλι», για το Κύπελλο Ισπανίας και την φάση των ημιτελικών. Έχοντας ήδη αποκλείσει «μεγαθήρια» του διεθνούς ποδοσφαίρου, όπως η Μπαρσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης, οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Copa del Rey θα παίξουν τις ρεβάνς των πρώτων τους παιχνιδιών. Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΤΕΤΑΡΤΗ 04/03
22.00 Μιραντές-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Περιγραφή: Γρηγόρης Ατρείδης, Γρηγόρης Ποζιός

ΠΕΜΠΤΗ 05/03
22.00 Γρανάδα-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Περιγραφή: Γιώργος Τσαντάκης, Μιχάλης Τσίγκρης

-------------------------

Έκδηλη, καθώς φαίνεται, είναι η χαρά των ιθυνόντων του Mega για την (θριαμβευτική) πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, αποκλείοντας από τη συνέχεια την Άρσεναλ. Το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι, ο Παναγιώτης Περπερίδης και η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου θα φιλοξενήσουν στο στούντιο του «Mega Sports Weekend» τον παίκτη των «ερυθρόλευκων» Γιώργο Μασούρα, και την Κυριακή, την ίδια ώρα, θα δώσει συνέντευξη στη Ζωή Δημητράκου ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού και παλαίμαχος παίκτης της ομάδας, Κριστιάν Καρεμπέ.

-------------------------

Στο δυνατότερο «χαρτί» του Open εξελίσσεται η πρωινή ζώνη του, και κυρίως το «Ώρα Ελλάδος 5.30». Η ενημερωτική εκπομπή του Ιορδάνη Χασαπόπουλου και της Ανθής Βούλγαρη ήταν πρώτη σε τηλεθέαση χθες, σημειώνοντας 24,6% στο σύνολο, 33% στο «δυναμικό κοινό», 29% στις γυναίκες από 25 εως 54 ετών και 37,2% στους άνδρες των ίδιων ηλικιών.