Πού θα πάμε αυτήν την εβδομάδα; Κερδίστε προσκλήσεις (UPDATE)

Πού θα πάμε αυτήν την εβδομάδα; Κερδίστε προσκλήσεις (UPDATE)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Το loaded.gr σας στέλνει στα καλύτερα και τις επόμενες ημέρες. Οι προσκλήσεις μας ανανεώονται διαρκώς

02 Μαρτίου 2020

Ο Γιάννης Κότσιρας, ανεβαίνει στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου από το Σάββατο 7 Μαρτίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή για λίγες παραστάσεις. Εμείς, σας έχουμε προσκλήσεις για την πρεμιέρα του. Για να μπείτε στην κλήρωση στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Κότσιρας".

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail.

Περισσότερα ΕΔΩ

Μετά την πολύ πετυχημένη εμφάνισή τους στο Φεστιβάλ των Ιστορικών Ελληνικών Ροκ Συγκροτημάτων, οι The BitterSweet ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s, την Παρασκευή 6 Μαρτίου. Για να βρεθείτε και εσείς, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Bitter".

Οι νικητές είναι:

Μιχάλης Τσεσμετζής
 
Νίκος Ιορδάνου
 
Περισσότερα ΕΔΩ

Τα Πέρα Πλάσματα live στο Κύτταρο στις 9 Μαρτίου. Η συναυλία-παράσταση, έχει τον χαρακτήρα της επίσημης παρουσίασης του βιβλίου-cd «Τα Πέρα Πλάσματα - Το τραγούδι του εαυτού μας» το οποίο αποτελεί την απόπειρα μελοποίησης του εμβληματικού ποιήματος "Το τραγούδι του εαυτού μου" του αμερικανού ποιητή Walt Whitman. Καλεσμένοι στα live του Κυττάρου και οι 71 καλλιτέχνες που συμμετείχαν: 25 τραγουδιστές, 14 μουσικοί, 16 ηθοποιοί και 15 εικαστικοί. Εάν θέλετε να κερδίσετε προσκλήσεις εισόδου  στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Κύτταρο».

Οι νικητές είναι:

Γιάννης Παπαδημητρίου
 
Ιάσονας Παπαντωνίου
 

Περισσότερα ΕΔΩ

 

 

Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσεις τέλεια σε live της Μαρίζας Ρίζου.Εμείς, σας έχουμε προσκλήσεις για το live της Παρασκευής 6 Μαρτίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Για να διεκδικήσετε μία από τις διπλές προσκλήσεις στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Μαρίζα».

Γιώργος Παπαδογιάννης
 
Γιώργος Κάρδαρης
 

Περισσότερα ΕΔΩ

Εμπειρία αποτελούν τα live του Σπύρου Γραμμένου ο οποίος συνεχίζει στο Σταυρό του Νότου Plus. Tην Παρασκευή 6 Μαρτίου οι Μπάμπης Μπατμανίδης, Μιρέλα Πάχου και η Βαγγελιώ (Βίγκαν) Φασουλάκη.Εάν θέλετε να τους δείτε από κοντά στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη «Γραμμένος».

Οι νικητές είναι:

Σταύρος Γεννίτσαρης
 
Μαριάννα Διονυσίου
 

Περισσότερα ΕΔΩ

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει στο Άνοδος Live Stage. Αν θέλετε να βρεθείτε το Σάββατο 7 Μαρτίου, στέλνετε e-mail στο [email protected] γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και τη λέξη "Ελεωνόρα".

Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με προσωπικό e-mail

Περισσότερα ΕΔΩ