Media News εν τάχει (05/03)

Media News εν τάχει (05/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Μετά το «X-Factor», ένα ακόμη δημοφιλές show επιστρέφει στο Open.

05 Μαρτίου 2020

Το άλλο Σάββατο 14 Μαρτίου στις 21.00 το «Just The 2 Of Us» επιστρέφει, σχεδόν 10 χρόνια μετά την πρώτη πρεμιέρα του στο Mega. Αυτή τη φορά θα προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του Open με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη, στο backstage τη Βίκυ Κάβουρα και κριτές την Δέσποινα Βανδή, τη Μαρία Μπακοδήμου, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή και το τηλεοπτικό κοινό. 14 επαγγελματίες τραγουδιστές θα ενώσουν και πάλι τις δυνάμεις τους με ισάριθμες προσωπικότητες από διάφορους χώρους, για φιλανθρωπικό σκοπό.

-------------------------

Αφιερωμένο στον Πυθαγόρα θα είναι το νέο επεισόδιο του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», το ερχόμενο Σάββατο στις 21.00 στον ΣΚΑΪ. Τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θα τραγουδήσουν οι Θέμης Αδαμαντίδης, Γιώργος Γιαννιάς, Βίκυ Καρατζόγλου, Βασιλική Καρακώστα, Βασίλης Δήμας, Παμπίνα Κοντέα, Βάλια Σωμαράκη, Ελπίδα Γαδ και Γιάννης Σκάρκος.

-------------------------

Επιμένει... «ερυθρόλευκα» στο κομμάτι των συνεντεύξεων το «Mega Sports Weekend». Το ερχόμενο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι θα μιλήσει στον Γιώργο Νοικοκύρη ο άσος του Ολυμπιακού, Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ την επόμενη μέρα και την ίδια ώρα θα μιλήσει στην κάμερα του «μεγάλου καναλιού» ο πρώην παίκτης των Πειραιωτών και νυν της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Παναγιώτης Ρέτσος.

-------------------------

Δωρεάν ψηφιακές μαστογραφίες κληρώνει ο Kiss 92.9. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, αύριο Παρασκευή ο ραδιοσταθμός μέσα από όλες τις εκπομπές του, θα δώσει την ευκαιρία στις ακροάτριές του να κάνουν τις απαραίτητες εξετάσεις για το στήθος τους, στο πρότυπο κέντρο μαστού της κλινικής «Ρέα».