Media News εν τάχει (06/03)

Media News εν τάχει (06/03)
Ακολουθήστε μας στο Google news

Πιο «infortainment» γίνεται το «Μεσημέρι #Yes» του Open.

06 Μαρτίου 2020

Αλλαγές και μάλιστα άμεσες στην καθημερινή εκπομπή του «ανοιχτού καναλιού», προκειμένου να ανέβει στους πίνακες τηλεθέασης. Από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαρτίου στις 14.00, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Παύλο Σταματόπουλο, θα βρίσκεται στο πάνελ του «Μεσημέρι #Yes» ο Δημήτρης Μάρκος, σε ρόλο σχολιαστή, ενώ πιο ενεργό ρόλο θα έχει στην θέματολογία της εκπομπής η ομάδα του ethnos.gr, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και θέματα που «τρεντάρουν» στο διαδίκτυο.

-------------------------

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από 7 χρόνια θα δώσει στο «Nega Talk» ο Αντώνης Κανάκης, την ερχόμενη Δευτέρα στις 12 τα μεσάνυχτα. Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, τη σεζόν που διανύουμε, θα μιλήσει στην Αθηναϊδα Νέγκα και την κάμερα του Mega για το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο, την επικαιρότητα, την επιστροφή των εκπομπών του στο διαδίκτυο, την οικογένειά του κ.ά.

-------------------------

Η μεγαλύτερη ελληνική διοργάνωση ΜΜΑ έρχεται στο Open. Το Σάββατο στην 01.15 το «ανοιχτό κανάλι» θα προβάλλει το επετειακό «MCP 10», που έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη. «Highlight» της βραδιάς η μάχη του Έλληνα πρωταθλητή βαρέων βαρών Γιάννη Αρζουμανίδη, με τον Τούρκο Μεχμέτ Οζέρ.

-------------------------

Πρεμιέρα το Σάββατο για την «Δημόσια Διαβούλευση», του δημοσιογράφου-παραγωγού-συγγραφέα Μανώλη Νταλούκα, στο Δεύτερο Πρόγραμμα 14.00 με 16.00. Βασικά θέματα της πρώτης εκπομπής θα είναι ο πολιτισμός ως εργαλείο ανάπτυξης μιας πόλης, και η έννοια της performance.